Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Miért van mindenhol ilyen sok...

Miért van mindenhol ilyen sok darázs? Soha életemben ennyit nem láttam röpködni, mindenhol ott vannak.

Figyelt kérdés

aug. 14. 17:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Érdekes... Megéltem 33 évet, de még soha enyi darazsat nem láttam ilyen nagy területen. Az udvaron igen, meg más kissebb területen, de hogy ilyen nagy kiterjedésbe legyen ennyi darázs, még sosem.
aug. 14. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

9.

Ja igazad lehet.

Sok gyümölcs, a melegtől érik, cukortartalma nő, elkezd erjedni ami leesik.

Mondjuk a darázs az megrágja a fán, a gyönyörű, ép gyümölcsöt is.

Mondom, hogy haszontalanok...

aug. 15. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11.

Vagy pont most, közel raktak fészket hozzád, ezért is tűnhet fel a nagy jövés-menés.

Amit szeretnek az még a fenyő.

Amióta kivágtuk az udvarunkon, eltüntek a darazsak, addig meglenni nem lehetett a fa közelében.

aug. 15. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10.

Nem is tudom.

Szerintem alapból egy agresszív népség.

Amikor néha betévedt egy-egy a házba, akkor is támadóan léptek fel és arcra támadtak (nem röhög!) eskü az arcomba jött mindegyik.

Olyan 8. utas a halál arctámadós stílusban.

A szabadban meg inkább hagyjuk.

Persze lehet én vagyok a számukra egy áldozattípus. 😂

aug. 15. 12:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom tavaly is volt meg már idén is egy olyan szitu bringázás közben a sisaknak repült, onnan a homlokra és azonnal szurt. Tavaly másodpercek alatt feldagadt a homlokom, idén meg nem dagadt be de lezsibbadt a fél homlokom mintha egy fogászati szurit kaptam volna. Szóval vannak errefelé is. Az öcsémet is megcsípte néhány hete, nála kialakult egy alergia az amidozefin-re ami a gyulladás csökkentők nagy részében benne van. Kollégámnak a kisúját csipte meg vagy 20 éve, azóta alergiás.
aug. 18. 16:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Én meg attól félek, hogy megyek motorral, és berepül a sisakba. Akkor egy az egybe eldob a motor... Ettől félek.
aug. 19. 05:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!