A legyek honnan tudják, hogy mikor kakilok?
Figyelt kérdés
Ma elmentem biciklizni egy a város melletti erdőbe. A mozgástól vagy nem tudom miktől, reggel nem voltam nagy wc-n nagyon kellett tojnom, hazáig nem bírtam volna ki. Ezétz lehúzódtam egy bokorba elintézni. Alig hogy kipottyant belőlem, még papírzsepivel "törölköztem" már 6-8 db légy volt a terméken. Az a klasszikus szép zöld hátú. Előtte, utána se láttam ilyeneket sehol. Mégis honnan tudják hogy pont akkor pont ott kell megjelenniük?
És amúgy nekik ez kaja? Vagy csak petézni szálltak rá?
aug. 14. 13:20
2/4 A kérdező kommentje:
De ennyire, hogy másodpercek alatt ott teremnek?! Meglepő, hogy milyen jó szaglásuk van.
aug. 14. 13:35
3/4 Anonymuska válasza:
Szinte mindenhol vannak legyek, a hálóba az udvaron, stb.
4/4 anonim válasza:
Igen, nekik ez kaja, a légy mindent megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!