Ha kidobok egy tücsköt hangyát pókot poloskát az 3-6.emeletről az életben marad legalább?
Figyelt kérdés
Ha már nem akarom lecsapni meg elvenni az eletét hanem inkább kidobom az erkélyen papirral pohárral szerencsetlenkedve, annak volt értelme? Elvégre nem gerincesek, hogy széttörjön a csontjuk, nem?aug. 9. 22:39
1/13 anonim válasza:
Semmi bajuk nem lesz, túl könnyűek. Gyakorlatilag bármekkora esést túlélnek.
3/13 anonim válasza:
Túléli, könnyű a testük, nem zuhannak inkább ereszkednek a levegő miatt.
4/13 anonim válasza:
Bár egy nagytestű öreg madárpók nem biztos
5/13 A kérdező kommentje:
Amkor jó:)
Amugy kiváncsi lenném tücsök hogy jutott ide fel.
aug. 9. 22:46
6/13 anonim válasza:
Ráugrik egy táskára vagy ruhára és az ember felviszi.
7/13 A kérdező kommentje:
Meg nem semmi, hogy nagyobb túlélők mint vmi fejlettebb evolucios egyed.
aug. 9. 22:51
8/13 A kérdező kommentje:
6 na ezt nem akarom hogy lehet en hoztam haza hogy végig rajtam lett volna. Ez már sok lenne
aug. 9. 22:52
9/13 anonim válasza:
A poloska meg esés közben úgyis elrepül, dobtam már ki én is a kertbe, de meg se várta, hogy leessen.
10/13 anonim válasza:
Végre igazi állatszerető emberek :D A kérdést azt már úgy is megválaszolták, igen, természetesen jól maradnak a kicsikék attól még😌🕷️🐜🦗🪲🦟🪰... A zöld bogyómászó poloska fajjal én is tapasztaltam már, leejtem aztán jóval azelőtt hogy földet érhetne szárnyra kel és elrepül. A tücskök meg valóban ritkábban kerülhetnek be a lakásba, általában a tücskök többnyire egyébként is a nagyobb füves területeket kedvelik, de nyilvánvalóan városokban is akadnak nagyon is mezőkön kívül is, néha egyszerűen tényleg lehetetlen észrevenni miféle kis ízeltlábú utasunk van akit véletlenül behozunk magunkkal, aztán, ha észrevesszük a kis négynél többlábút jó, ha mindig visszaadjuk neki a szabadságát és hagyjuk szépen élni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!