Hogyan lehet kiirtani a csótányt?
Bérlakásban laktunk egy évig, nagy fekete, konyhai csótányokkal, volt ott irtás, de amikor lekapcsolva hagytuk a villanyt éjszaka,akkor bejöttek a lépcsőházból.
Na most 1 hónapja beköltöztünk a saját házunkba, ami kertes és úgy néz ki költöztek velünk a bogarak is.
Akinél volt már csótány hogyan sikerült kiirtani?
Tavaly vettem új házat, itt is kint is bent is tele volt.
Csótányirtó spray-t használtam.
Nagyon hatékony.
Bent hamar ment az irtásuk.
Kint sötétedés után mentem vadászni fejlámpával.
Hemzsegett a fű tőlük.
De kitartó voltam és eltűnt mind.
Néha látok egyet-egyet, de azok szerintem a szomszédból jönnek át az udvaromba.
Csótányirtó cég jött ki.
Egyéb semmi sem hatott.
De van remény? Ki lehet irtani?
Kint a fűben is lehetnek? 😭😨
Menj ki éjszaka fejlámpával teljes sötétedés után, mert csak éjjel aktívak.
Lehet meg fogsz lepődni.
Főleg olyan helyek környékén, ahol nappal el tudnak bújni.
Nem vagyok kíváncsi rájuk :( nagyon undorodom tőlük, még egy hangyatol is , nemhogy ilyen nagy bogaraktól.
Hiába takarítok,szinte már rendmániasak vagyunk, soha nem hagyunk kint kajamaradekot vagy mosatlant még egy poharat sem, mégis itt vannak ezek a dögök.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy érdemes e rovarirtót hívni , nem pénzkidobás? Nincs valami hatékony, biztos módszer? Mert a rovarirtó csak körbe fúj, de ha a "fészküket" nem pusztítja el, akkor baszhatjuk. Bárhol lehetnek a peteik, amit nehéz elpusztítani.
A rovarírtó nem csak körbefúj.
Egy karamell szerű anyagot fecskendez minden résbe, meg sarokba, zúgokba.
Mi évente kértük, mert a szomszéd egy állat volt, jött onnan minden (panel).
Egyelőre ne hívj rovarirtót, próbáld meg magad hangya és csótányirtó spray-jel. Olcsóbb.
Nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!