Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi ez a rengeteg darázs most?

Mi ez a rengeteg darázs most?

Figyelt kérdés
Konkrétan ahogy kilépek a házból, már betamadnak. Elmegyek sétálni a városba a gyerekekkel, előveszem az innivalójukat és már egyből ott van 2-3 darázs, akik rámennek az cumisüvegre, pedig csak víz van benne. Múlt héten még nem volt ez, de tegnap is ki kellett nyírni 3 darazsat, ma pedig 4-et és ezt mind a város közepén. Elegem van ezekből a mocskos dögökből.
júl. 26. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Bmeg, tegyél le nekik ilyenkor egy vajaspohárban vizet (igen, vigyél magaddal, én is vittem már), és akkor békén fognak hagyni. Meg neked se kell feleslegesen élőlényt ölnöd, meg itt hőzöngened. Ja, de te kényelmes vagy, mert itt jártatni a szádat könnyebb. Akkor vess magadra.
júl. 26. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
#11 Majd ha téged csípnének meg ezek az "élőlények", te is lecsapnád őket. És az nem igaz, hogy nem támadnak, némelyik fajta kifejezetten agresszív.
júl. 26. 20:39
 13/18 A kérdező kommentje:
#11-es persze, még én vigyek nekik vizet, vicces vagy, amikor örülök, hogy az ikreimet le tudom cipelni a dombon. Hagyjad már magadat. 30 éves vagyok, de soha nem volt még ekkora darazsinvazio, mint ebben az évben. A házunknál 3 fészket tavolitottunk el idén. És persze, hogy lecsapom őket, amikor a gyerekeim közelébe mennek.Ideges vagyok igen, mert a gyerekeim nem ihatnak ilyen melegben kint, én meg közben harcolok a darazsakkal. Szó szerint, amint előkerül az innivalós üveg, már ott teremnek a darazsak, így aztán szépek vagyunk. Nem fogom hagyni, hogy megcsípje őket, főleg, hogy én is allergiás vagyok rájuk, akkor lehet, hogy ők is nem, gondolod?
júl. 26. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Adj nekik inni, és békés úton megoldódik a problémád. Ennyi.
júl. 26. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

12-es: nem, nincsenek agresszív fajták, csak akkor lesznek azok, ha a (hülye) emberek csapkodják öket, kapálóznak - de az meg teljesen érthetö dolog, ha idegesek lesznek az ilyenektöl.

Nálunk a kertben élnek (fészkelnek) darazsak, vadméhek, lódarazsak, poszméhek, közel 40 éve lakunk itt, és még egyetlen egyszer sem szúrtak meg senkit (sem felnöttet, sem gyereket), nem akartak megtámadni egyikünket sem (meg vendégeket sem), szóval maguktöl nem agresszívak.

A kérdésre meg: teszel ki egy pohárban vagy kis tálban vizet töletek 2 m-re, akkor ott isznak és nem a tiéteket akarják

júl. 26. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

"Nem fogom hagyni, hogy megcsípje őket, főleg, hogy én is allergiás vagyok rájuk, akkor lehet, hogy ők is nem, gondolod?"

Mi az hogy nem fogod hagyni? Azért vegyél vissza az arcodból főleg allergiásként, nagyon nagyra tartod magadat a semmire, rádrepül 100 darázs egyik betalál a fullánkjával téged visznek a temetőbe egyből azt ennyi voltál mr. nagyarc.

júl. 26. 23:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy védem a gyerekeimet. Xdd egy darázs élete többet ér, mint egy emberé? Beteg vagy eskü 😂😂
júl. 27. 00:38
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
#15 De bizony, hogy vannak agresszív fajták. Tudom, hogy nem szabad hadonászni, csapkodni, mégis volt, hogy kifejezetten nekem jöttek. Volt olyan, hogy az utcán mentem, nekem repült, megcsípett, és szállt tovább.
júl. 27. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!