Mi most ez a rengeteg darázs? Nálatok is van? A nagy meleghez lehet köze? Az ablakaim sarkában millióan vannak.
Nincs repedés a falban, nem csinálnak fészket sem, de odagyűlnek a sarokba.
Nincs minden ablakon szúnyogháló, és ahol nincs, ott be is jönnek, ott vannak a függöny és az ablak között mindig.
Mit csináljak velük? Hiába fújok oda bármit, akkor hirtelen elmennek, viszont annyian vannak, hogy fújni se nagyon merek, mert egy pillanat alatt 50-en kezdenek el 50 irányba repülni.
Meg ez ugye szabad levegő, kert, bármiféle vegyi anyag egy pár óra alatt elillan, és visszajönnek.
Gyógynövényt ne is írjatok, ezek annyian vannak, meg ugye minden ablaknál, hogy ilyen kis praktika nem hatásos.
hát én pont elhajtani akarom őket, nem odacsalni.
ha kiteszek valami cukros dolgot, még az is idejön, amelyik eddig nem volt itt.
meg van 8 ablakom, annak 16 sarka fent, akkor most 16 helyre kellene ragasztót vennem, azért egy vagyont sem akarok elkölteni erre.
ilyen ragasztót nem ismertem, ami 20 m lenne és mindkét oldala ragad, akkor hogy van feltekerve?
kis barna dobozkát tudok, amiből kihúzom a ragacsot, de az 100 ft körül van 1 db.
ragasztócsíkot is láttam ma a boltban, az 80 ft volt, de nem hogy 20 méter nem volt, hanem még 30 cm sem.
az általad írt 20 m-esnek mi a neve, márkája?
cukor természetesen van, de írtam, hogy nem akarok még több rovart idevonzani.
ok, így rákeresek,
nálam a barna is hatásos, minden helyiségben van egy, van is rajta bőven légy. csak nem valami dekoratív. de mit számít, ha megfogja a legyet.
a tető alatt lehet fészek, azt nem tudom, de akkor is mit keresnek minden ablak sarkában?
a szagokat nem tudom megszüntetni, főzök, zuhanyzunk, stb. ezeket nem iktathatom ki.
sajnos olyan tetőnk van, hogy sehol sem lehet felmenni a padlásra, azaz nincs is padlásunk, hogy oda tennék valami riasztó anyagot. kívülről benyúlni a tető alá meg nem merek, lehet ott is vannak ezren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!