Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Csótány, vagy más?

Csótány, vagy más?

Figyelt kérdés
Egy 20 perce filmnézés közben az ágyban éreztem hogy a nyakamat birizgálja valami, gondoltam valami szúnyog aztán elrántottam a fejemet. Kimentem wc-re, de amikor visszamentem akkor láttam a takarón egy nem tudom hogy csótánynak l kinéző fekete, kicsi, csáppal rendelkező bogarat. Lefújtam darázsírtóval, majd belehalt. Felmerült az is, hogy futrinka, de olyannal találkoztam már és az nagyobb volt. Nem túl jó minőségű kép. [link]

jún. 17. 23:03
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Annyira kedvesek vagytok! Az aki fél a bogaraktól teljesen mértékben le kul@zza azt hogy milyen isteni csodabogár csak tűnjön el. 1 hete a hátamra repült egy nagy hős cincér, lefagytam, szédültem, a fejem megfájdult, elsötétült minden, ha valaki ennyire retteg egy bogártól nyílvánvalóan kinyírja. Élőlény persze, vigyázni kell rá de ha arra a helyre megy ahova nem kéne akkor így járt. Amúgy mivel hosszúkás ezért cincér? Nünüke? Futrinka? Olajbogár?
júl. 2. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!