Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Csótány, vagy más?

Csótány, vagy más?

Figyelt kérdés
Egy 20 perce filmnézés közben az ágyban éreztem hogy a nyakamat birizgálja valami, gondoltam valami szúnyog aztán elrántottam a fejemet. Kimentem wc-re, de amikor visszamentem akkor láttam a takarón egy nem tudom hogy csótánynak l kinéző fekete, kicsi, csáppal rendelkező bogarat. Lefújtam darázsírtóval, majd belehalt. Felmerült az is, hogy futrinka, de olyannal találkoztam már és az nagyobb volt. Nem túl jó minőségű kép. [link]

jún. 17. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Hát ebből konkrétan nem lehet megállapítani, tedd el a hullát, majd mielőbb mutasd meg egy szakembernek, hogy megfelelően tájékoztasson.
jún. 17. 23:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy így most borzasztóan félek aludni menni, ki tudja van e még...
jún. 17. 23:56
 3/21 anonim ***** válasza:
22%

Szégyelld magad - ártatlan bogárkákat gyilkolsz!

Mi lett volna, ha a mindenható Napisten tiszteletére nemes egyszerűséggel rámászatod egy papírlapra és kiviszed a szabadba?

Ja, az nem kerül drága és egészségre káros rovarirtóba - amivel jól összebaxtad a takaródat - és a karmád se romlott volna.

jún. 18. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
17%
Rettegj! - mert álmodban vissza fog térni hozzád - néhány ezer társával együtt, hogy átérezd eme szörnyű tetted mivoltát.
jún. 18. 00:19
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy az mi a rák így nyilván lefújtam
jún. 18. 00:26
 6/21 anonim ***** válasza:
19%

Az egy ártatlan élőlény volt - ezt tudnod kell, ha már betöltötted a regisztrációs korhatárt.

Legközelebb azt a spray-t használd szájdezodornak. Bár ez üzleti titok - de hidd el - az bizony erre a célra a legalkalmasabb!

jún. 18. 00:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
ha csótány volt akkor van még nyugi
jún. 18. 00:53
 8/21 anonim válasza:
Na élsz még?
jún. 18. 05:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kaputelefonnal fotóztad? Konkrétan ha nem mondod, hogy az mi, fel se ismerem. Maszatnak néztem volna.
jún. 18. 06:17
 10/21 anonim válasza:
73%

Aggodalomra semmi ok... :D Mi múlt hónapban fogtunk ki Athénban egy jó csótányos lakást. Mi úgy védekeztünk ellenük, hogy éjszaka is ment a világítás :D

De mivel neked ez otthon van, ezért inkább hívj ki szakembert... hátha megoldódik. Bár ahol egy csótány van, ott a falakban lesz sok csótány is.

jún. 18. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!