Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Csótány, vagy más?

Csótány, vagy más?

Figyelt kérdés
Egy 20 perce filmnézés közben az ágyban éreztem hogy a nyakamat birizgálja valami, gondoltam valami szúnyog aztán elrántottam a fejemet. Kimentem wc-re, de amikor visszamentem akkor láttam a takarón egy nem tudom hogy csótánynak l kinéző fekete, kicsi, csáppal rendelkező bogarat. Lefújtam darázsírtóval, majd belehalt. Felmerült az is, hogy futrinka, de olyannal találkoztam már és az nagyobb volt. Nem túl jó minőségű kép. [link]

2024. jún. 17. 23:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%
3-as, fejezd be a hülyeséget, vagy kivágatlak innen! A káros bogarak írtása nem gyilkolás!
2024. jún. 18. 09:57
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem csótány. A csótány nem mászik az ágyba, ahol ember van, mert fél az embertől. PAdlón jellemző, ajtórésekben amikor éjjel sötét van és nincs mozgás, akkor is szomjas meg éhes, papírra megy rá kajára pl. De nem az alvó emberre. A csótány nagy, fekete, gyors. Ha meglát, gyorsabban fut el mint az egér, nem várja meg hogy majd fotózza az ember.
2024. jún. 18. 09:59
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
A csótány nem hal bele a darázsirtóba. A csótányírtóba is csak órák múlva, előbb lelassul. Lakásban ezek olyan betegséget is okozhatnak, nem csak csótány, hogy ihaj, férgességtől kezdve sokminden, akár halálos is. A 3-asnak üzenem, fogja be, mert baj lesz, ha ócsárolja a másikat!
2024. jún. 18. 10:01
 14/21 hollófernyiges ***** válasza:
100%

"A csótány nem hal bele a darázsirtóba"

Nincs külön csótány- meg darázsirtó hatóanyag, csak rovarirtó van.

2024. jún. 18. 10:44
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
De van, nézz utána. VAN csótányírtó spray. És NEM hal bele a csótány a darózsírtóba, órák múlva lassul le és pusztul el. Protect. Nézz utána. És ne oszd az észt
2024. jún. 18. 10:50
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Tessék, akkor most már helyre került a gondolatod? KÜLÖN van csótány és hangya ellen. Tapasztaltam én is, használtam. A darazsakra, molyra, szúnyogra is külön van Protect. És van BábolnaBio csótánycsapta és van poralakú írtószer, amit a csótány bevisz a lábán a résekbe. A Protect Spray gátolja a lárvák kifejlődését. De csak a spéci csótányra való. Olvass utána mielőtt itt okosítod a népet, 14-es!!!

Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml

[link]

[link]

2024. jún. 18. 10:53
 17/21 hollófernyiges ***** válasza:
100%

Attól hogy a gyártó marketing okokból hatféle sprayt ad el neked, attól még ugyanazt a hatóanyagot teszi bele. Az általa linkelt csótányirtóban pl. tetrametrin van, amiről azt írják, hogy:

"for the control of flies, cockroaches, mosquitos, wasps, and other insect pests"

[link]

Egyébként én a helyedben nem használnám, mert valószínű hogy a tetrametrint hamarosan betiltják rákkeltő és endokrin rendszert károsító hatása miatt.

[link]

2024. jún. 18. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
12 sajnos az emberre is másznak, régi albérletemben ébredtem arra, hogy mászik rajtam a csótány. Frászt kaptam.
2024. jún. 18. 12:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak egy szerencsétlen lisztbogár volt a napi rovargyűlölet tárgya.

A trollgyanús kérdező mentális szintjét pedig a megvitatásra feltett fotó jól jellemzi - hisz valami azt súgja nekem, hogy nem a fotóüzleti előhívó-automata hibája okozta a kép rossz minőségét!

2024. jún. 18. 15:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Ebből a fotóból annyi állapítható meg, hogy bogár.

Vagy csinálj jobb minőségű fotót vagy próbálj rákeresni a neten és hasonlítsd össze azzal, amit lefújtál.

2024. jún. 21. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!