Csótány, vagy más?
"A csótány nem hal bele a darázsirtóba"
Nincs külön csótány- meg darázsirtó hatóanyag, csak rovarirtó van.
Tessék, akkor most már helyre került a gondolatod? KÜLÖN van csótány és hangya ellen. Tapasztaltam én is, használtam. A darazsakra, molyra, szúnyogra is külön van Protect. És van BábolnaBio csótánycsapta és van poralakú írtószer, amit a csótány bevisz a lábán a résekbe. A Protect Spray gátolja a lárvák kifejlődését. De csak a spéci csótányra való. Olvass utána mielőtt itt okosítod a népet, 14-es!!!
Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml
Attól hogy a gyártó marketing okokból hatféle sprayt ad el neked, attól még ugyanazt a hatóanyagot teszi bele. Az általa linkelt csótányirtóban pl. tetrametrin van, amiről azt írják, hogy:
"for the control of flies, cockroaches, mosquitos, wasps, and other insect pests"
Egyébként én a helyedben nem használnám, mert valószínű hogy a tetrametrint hamarosan betiltják rákkeltő és endokrin rendszert károsító hatása miatt.
Szerintem csak egy szerencsétlen lisztbogár volt a napi rovargyűlölet tárgya.
A trollgyanús kérdező mentális szintjét pedig a megvitatásra feltett fotó jól jellemzi - hisz valami azt súgja nekem, hogy nem a fotóüzleti előhívó-automata hibája okozta a kép rossz minőségét!
Ebből a fotóból annyi állapítható meg, hogy bogár.
Vagy csinálj jobb minőségű fotót vagy próbálj rákeresni a neten és hasonlítsd össze azzal, amit lefújtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!