Miért vonzom a szunyogokat?
Kollégiumban lakok, 4-en vagyunk egy szobában. Estére kinyitottuk az ablakot és bejött 1-2 szunyog.
Este engem összecsipkedtek, a felkaromat kb. 4 helyen, a csuklómat 2 helyen és a ujjamat is 1 helyen megcsípték. Míg a másik 3 szobatársamat 1 sem csípte meg.
Otthon ugyanez a helyzet, egy szobán osztozok a bátyámmal, és ha nyáron szunyog van a szobában, akkor az mindig engem csíp meg. Röhögni is szokott rajta, hogy őt 1 sem csípi meg, engem meg tele csípnek.
Miért vonzom ennyire a szunyogokat, miért engem csípnek jobban?
Én először az egészségre, edzettségre és ápoltságra gondoltam.
Mivel én edzőteremben edzek, figyelek az étrendemre, valamint ápolom, kenegetem magam. Azonban a szobatársiamról, valamint a testvéremről ez nem mondható el.
Gyorskaját esznek, van amikor az adott nem is fürdenek, edzeni sem edzenek, valamint a bőrüket sem ápolják.
De akkor nem emiatt jönnek rám jobban, mert "jobb minőségű" a testem?
Túlságosan lemosod a bőr védőrétegét erre tippelnék. Amivel meg bekened jó illatú.
Régebben ritkábban fürödtek vegyszerrel, csak tiszta víz volt. Ritkábban használtak szappant (tusfürdőt). Ettől még tiszták voltak.
Ez csak tipp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!