Szőnyegbogarak a a fali szőnyegen?
A kérdés az hogy hogyan tudnám a felrfurt felragasztott konkrettan leszedhetetlen fali ,,szőnyegről" falvédő alól kiírtani a szőnyegbogarakat.
Előzmény: albérletbe költöztem Budapestre, havi 1 nagytakaritas megvolt, és minden héten portörlés és felseprés felmosás. Nem eszem a szobában. igyekszem szelloztetni, de ha hosszabb ideig nem vagyok itt akkor az ajtot mindig nyitva hagyom.Múlt héten vettem észre a szőnyegbogárra hasonló vagy konrettan az féle bogarakat. csináltam nagy takarítást mindent is áttöröltem domestossal es elkezdtem mosni a ruhakat takarokat stb. a szonyegeket kibasztam. hétvégén nem voltam itt így a mai napon ahogy ideértem feltünt 3 ilyen bogár a szobában. így megint túl vagyok egy nagy takaritason. de ugy gondolom hogy a falra furt dologban vannak de mivel áttöröltem azt is így feltünt pár tetem mögötte. mindenemet kidobtam már a virágoktól kezdve... kérlek adjatok valami tippet tanácsot. nem szeretnék ez miatt bogár irtot hivni. valamint más szobákban nincsenek. csak ebben. gyanitom h már előttem nem volt normálisan takarítva mert tele volt porcicával az ágy mögött és egyebek.
De ez csak ágyi poloska nem?
Szerintem is porszívó és fújás,de ha kellene levágnám azt a szart és kibasznám
Meh akarsz szabadulni tőlük? Nem elég a porszívó, vegyszerek stb.
Először is mindent ki kell vinni a házból. Aztán, amit nem lehet kivinni gőz tisztítóval .Minden egyes rest. Ha egy milliméter kimarad, minden munkád kárba mehet. A parketta, falak, stb. Réseit is. A párnákat tisztítóba kell vinni vagy kidobni. A szobát be kell fújni vegyszerrel,amit ajánlanak olyannal. Mehet sav is a parketta közé. Semmi ne kerüljön a házba vissza úgy, hogy nem lett fertőtlenítve, gőz alapú tisztitoval kezelve Időigényes lesz. Kettő egész nap biztos rámegy. Nekem így bevált. Később majd fontos a szellőztetés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!