Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Miért ciripel a tücsök a...

Miért ciripel a tücsök a lakásban?

Figyelt kérdés

Beköltözött egy a szobámba. Bejött az ajtón és szép lassan elkezdett ciripelni. Bentebb merészkedett és felmászott az ágyamhoz közelebbi belső ajtó tokjának a felső keretére és sokkal intenzívebben kezdett el "zenélni". Vajon közölni szeretne velem valamit és ha igen, akkor mit?

Nagyon éles hangon ciripel folyamatosan, mintha jelezni szeretne valamit nekem. Ilyen vendégem talán még sohasem volt. Furcsa. Csak mondja és mondja megállás nélkül. Zeng-bong tőle az egész lakás. Mi a francot akarhat? Lehet, hogy bekapcsolom neki a hifimet, hogy valami más dalt is megtanuljon, mert kicsit már kezdem unni ezt a végtelenített szólamot.

Vagy keresek neki egy párt a másik ajtó tetejére és akkor már sztereóban nyomhatják.

Ha ezen ténykedése elűzi a szobámból a lepkeszúnyogokat, akkor lehet, hogy megtartom állandó vendégnek. Bizakodó vagyok.

Sajnos a lepkeszúnyog ismét megjelent. A fene vigye el a klímaváltozást. Vajon mi jöhet még az életünk megnyomorítására. Tavaly már sáskajárás is volt.

2023. júl. 6. 03:56
1 2
 11/14 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:

Ő nem tud róla, hogy egy lakásban van és nincsen más tücsök elérhető közelségben. Így aztán ugyanúgy ciripel mintha kint lenne egy mezőn a fajtársai között. Az égvilágon semmit nem akar neked üzenni, számára te egy potenciális ragadozó vagy.

Érdemes lenne valami módon elfognod és kiengedned, mert előbb-utóbb megdöglik odabent és kiidegel téged is.

2023. júl. 6. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Irigyellek, én még egy tücsöknek se tetszettem
2023. júl. 6. 12:34
 13/14 Grimfox ***** válasza:
Ugyanazért ciripel bent, mint kint. Jelzi a területét, és igyekszik nőstényt találni. Csak nem tudja, hogy rossz helyen teszi.
2023. júl. 6. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Te leszel a szukája kérdező.🤞
2023. júl. 7. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!