Van olyan tücsök faj ami nem ciripel?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de úgy tudom nem minden fajta tücsük ciripel... vagy igen?2012. ápr. 28. 12:41
3/15 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ de viccesek vagytok.:D De ezt akkor vehetem nemnek is...
2012. ápr. 28. 20:35
5/15 A kérdező kommentje:
Nem, de a hüllők(gyíkok) nagy rész mind szereti a tücsköt. Ezért aki régebb óta tart hüllőt az ezt a kérdést meg tudja válaszolni... Szóval jobb lenne ha nem kötnél bele, és ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább ne...:) Köszicsá-.-
2012. ápr. 28. 21:10
6/15 anonim válasza:
bocs értem. ja és én ugy hallottam, hogy van olyan tücsök faj ami nem ciripel.
7/15 anonim válasza:
Tücsköknél a nőstények nem ciripelnek, csak a hímek, de azt senki se fogja kiválogatni. A sáska nem ciripel.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom... Rájöttem amik vannak nálam azok még nem teljesen kifejlettek és azért nem ciripelnek. A terráriumban van egy búvóka és abba van egy tücsük, ő már beadult... Szerencsémre nőstény és azért nemciripel, máskülönben megbolondulnék a szobába...:D
2012. ápr. 29. 21:14
9/15 anonim válasza:
:D nekem is vannak tücskeim igaz most perpill az adultak elfogytak de mikor este lefeküdtem aludni mindíg abba hagyjták a ciripelést xD én nem tudom hogy csinálták xD
10/15 anonim válasza:
igen:D azok nem ciripelnek amiket ha bemész a boltba akkor kicsi és a közepes méretű, a nagy=kifejlett azok ciripelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!