Van olyan tücsök faj ami nem ciripel?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de úgy tudom nem minden fajta tücsük ciripel... vagy igen?2012. ápr. 28. 12:41
11/15 A kérdező kommentje:
Már rájöttem... Köszi... Most berendeztem nekik egy akváriumot... hátha szaporodnak az erkélyen.:D
2012. ápr. 30. 14:19
13/15 A kérdező kommentje:
Kösz ezt a hatalmas optimizmust.:D Rendes vagy...xd De már látom, amég a kicsibe voltak addig nem ették egymást most meg rögtön megettek egyet, pedig van almájuk... Mit adjak nekik?
2012. máj. 1. 11:46
14/15 anonim válasza:
Ha kikelnek azonnal rakd át őket máshová. Boltba lehet venni ilyenn tücsökeledelt, ami ilyen zselé féle. Rakj nagyon sok búvóhelyet a tücsköknek és a nagyokhoz is rakj ilyen eleségállat kaját. Általában már a tojásokat is átszokták rakni egy másik dobozba. Amugy ez tényleg nagyon bonyolult és nagyban érdemes csinálni, mert ha nincs nekik kaja a nagyobb meg fogja enni a kicsiket. Meg dobj egy kis nedves földet a doboz aljára ahol tartod őket és mindig legyen 30-32 fok nekik. Emellett kajaként adhatsz nekik mindenféle zöldet, mondjuk inkább füvet vagy zöldségféléket, meg macska,kutyatápot. jó szórakozást! :) amugy így magadnak tényleg nincs értelme szaporítani, mert nagyon melós és drágábban jösz ki minthgyha megvennéd.
15/15 A kérdező kommentje:
Értem, azért kösz..:)
2012. máj. 2. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!