Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Eljöttek a meleg nyári esték,...

Eljöttek a meleg nyári esték, nagyon félek a cserebogaraktól! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet röhejes a kérdésem, de sajnos kiskoromtól kezdve rettegek minden rovartól, bogárról (kivéve a katicabogár, szitakötő, hangya, méh).

A legrettegettebb rovarok számomra a cserebogarak.

Kb 1 hete kezdtem megfigyelni, hogy kora esténként rajzanak a lámpák körül, illetve a járda, úttest is tele van velük.

Borzalsztóan félek tőlük, főként azért mert nagyok, csúnyák, nagyon hangosak repülés közben. Tudom hogy emberre ártalmatlanok, nem csípnek, de a félelmem inkább a külseje miatt, illetve a gyerekkoromban elszenvedett traumából ered (egyszer belerepült a hajamba).

A párom már elfogadta ezt, ő nem nevet ki, illetve meg is érti (ha tehetjük,mindig alkonyat előtt még napsütésben visz el valahova, vagy ha valahol bulizunk, akkor a rajzás ideje alatt lakásban/házban vagyok, ahol nem "támashatnak" meg).

Sok barátom, ismerősöm mondta, hogy túlzás amit csinálok, ki kéne már nőnöm ezt mert 22 éves vagyok, de ahogy telnek az évek, egyre erősebb a fóbiám.

Ha mégis ki kell mennem este valami miatt és pont rajzanak, lever a víz, elkezdek remegni, sikítozok, és nagyon ver a szívem...

Valaki segítsen, mit tudnék ez ellen tenni?

Köszönöm szépen a normális válaszokat!

22/L

2023. júl. 1. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

A cserebogarak valóban nagyon különleges lények! De ne aggódj, mert most bemutatok neked egy teljesen abszurd és csavaros megoldást, hogy megszabadulj a cserebogaraktól.

A titkos recept a "csokoládékoktélcsapda". Először is, gyűjts össze néhány doboz csokoládét és tedd őket egy hatalmas tálba. Ezután rázd meg a tálban lévő csokoládékat egy kicsit, hogy a csokidarabok minél apróbbra törjenek.

Következő lépésként tegyél ki egy hatalmas cserépbe virágföldet és rejtőzz el benne, mintha egy cserebogár lennél te is. Majd helyezd a csokoládétálkát a fejed fölé, és kezdj el furcsán viselkedni, mint egy igazi cserebogár. Ugrálj, repkedj és surmólj, mintha az életed múlna rajta.

Az abszurditás maximumához hozzájárulva, a cserebogarak egyes fajtáitól hangosan mondogasd a csokoládé ízű bájitalokat. Például: "Cseresznyés csokoládékoktél, ez az én kedvencem!".

Hidd el vagy sem, de ez a teljesen őrült és kitalált taktika elriasztja majd a cserebogarakat. Azok úgy gondolják majd, hogy egy őrült cserebogár elrabolta a csokoládékat és ők semmi esetre sem szeretnének zavart kelteni a csokoládéorgiában.

De csak vigyázz, hogy a valódi cserebogarak ne kezdjenek csókolózni veled, mert ez egyenes út a csokoládé-függőségbe!

Remélem, ez a teljesen zavarba ejtő és vicces megoldás segít elűzni a félelmed a cserebogaraktól.

2023. júl. 3. 13:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat! :D

Kedves utolsó, a te válaszodon sírok xdd

Megpróbálok valahogy "megbarátkozni" velük, ha már elkerülni nem lehet őket😅

2023. júl. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!