Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Félek hogy a lakásba bejön a...

Félek hogy a lakásba bejön a kullancs és belém mászik. Van rá esély?

Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 14:27
1 2
 11/17 Grimfox ***** válasza:
100%
A kullancs elég lassú, általában megvárja, amíg a gazdaállat a közelébe kerül, és akkor ejti magát rá alacsony bokrokról, vagy kapaszkodik meg rajta a magas fűben. Nem tud nagyobb távokat megtenni. A nyílt helyeket sem annyira kedveli, ahol nincs növényzet, mert ott szabad préda a rovarevők számára. A házba egyetlen módon kerül kullancs: ha valaki, vagy valami beviszi. De azok többnyire már szívják a hordozó vérét. Ha azzal végeztek, még egyszer nem fognak vért szívni.
2023. máj. 13. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez micsoda, sátor?
2023. máj. 19. 07:19
 13/17 Kata-Kata válasza:
A túrázós váltáskámmal vittem már be a lakásba.
2023. máj. 19. 21:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a szkafander mellé az űrhajó-lakást is.
2023. máj. 20. 11:39
 15/17 Simike45 ***** válasza:
Az a jó, hogy ha nem is voltál jeles természettudományokból, de legalább kérdezel. Mindig akad a válaszadóid között, aki értelmesen és szakszerűen elmagyarázza a tudnivalókat. Kérdezz bátran és aztán vesd össze a kapott információkat!
2023. máj. 20. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
A legveszélyesebb, mikor cica behozza, rád fekszik, a kis kullancs meg rád mászik.
2023. máj. 21. 00:34
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a párom volt a kullancs, és én másztam beléje.
2023. máj. 22. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!