Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Aki tartott madárpókot annak...

Aki tartott madárpókot annak meddig élt és milyet tartott?

Figyelt kérdés

Nekem mostanában távozott az ex nevén Brachypelma albopilosumom-Göndörszőrű madárpók (valószínűleg nőstény madárpókom, 15-16 évesen. (2009-10-ben vettem növendékként).

Azt hittem tovább élnek a nőstények pl. 20-25 évig. Vagy a hobbira ez nem vonatkozik csak a természetbeni élettartamra?

ma 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A természetben általában rövidebb ideig élnek.

Az, hogy elélHET 20-25 évig, az olyan, minthogy egy ember is elélHET 100-110 évig. Sok mindennek kell összejönnie a genetikától a szerencséig, hogy valóban így legyen.

Nekem a legidősebb pókom 18 évet élt, szintén albopylosum volt. Az ő esetükben az ilyesmi, az szép kornak számít. Emiliám 15 évesen pusztult el. A mostani "korelnök" egy 10 éves albiceps.

ma 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az volt a neve a póknak hogy Emília? vagy az valami faj név?
ma 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

neeem, nem a neve volt :D

[link]

Ez egy faj.

Nem adok én nevet a pókoknak, ők úgyse fogják fel.

ma 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
2.Szerintem a faj névre gondolhatott(brachypelma emilia) ettől független lehett még ugyanaz a neve(Emilia).
ma 17:43
 5/5 Metionin ***** válasza:
100%

#2. Van ilyen faj, Brachypelma emilia. Tök cuki.

Brachypelma vagans hímem 9 évig élt, amikor betöltötte a hetet, kezdtem gyanakodni, hogy nem-e mégis nőstény. De aztán láthatóan öregségében pusztult el. Acanthoscurria geniculata nőstényem 15 évig élt.

ma 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!