Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » A gyerekek miért tapossák...

A gyerekek miért tapossák agyon a rovarokat? Állítólag egy gyerek nem születik gonosznak, de sokszor látom a nagyobb gyerekeket hogy élvezettel ölik meg az állatokat.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 08:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ácsi. Leírtam egy okot, ami miatt az ősember (okos, okos, de nem nézi a nagy képet, mint mi. Neki a bogár csak egy zavaró tenyező, nem egy része az ökoszisztémának) ölte a bogarakat, és ami miatt valószínűleg a modern emberek közül is sokan késztetést éreznek rá.

És emiatt kellene szerinted meghalnom? Valami nagyon nem oké a toronyban.

Azt nem is mondtam egy szóval sem, hogy ölném a drága bogaraidat.

2023. ápr. 9. 17:48
 22/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy neked a fejed egy toronyra emlekeztet a tükörben, nekem szerencsére nem. Te valami kisegítő iskolába jártál (jársz) ugye?
2023. ápr. 9. 17:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Ha még most a jelen korban sem fogod fel, akkor egy ősember szintjén rekedtél. Akkor viszont tenyleg csak egy torony vagy:))
2023. ápr. 9. 17:53
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
Oké. Én hol sértegettelek az előző kommentemben? (Mielőtt azt mondtad, hogy meg kellene halnom pár bogár miatt, amiket meg sem öltem)
2023. ápr. 9. 18:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Én csak magamból indulok ki, én azért tettem gyerekként, mert szerettem, ahogy a mezítlábas talpam hozzáért a rovarokhoz. (De csak azokra léptem rá, amelyekről tudtam, hogy nem csíp.)

Hasonlóan volt olyan is, hogy rátettem rovarokat a lábamra, hogy mászkáljanak rajta. Én ezt máig szeretem egyébként, ha nem csípős rovar mászkál a mezítlábas lábamon, csak persze már nem teszem rá, de ha rászáll, vagy rámászik, hagyom, hogy mászkáljon rajta.

2023. ápr. 10. 20:18
 26/28 A kérdező kommentje:
Törlöm.
2023. ápr. 10. 21:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Max magadnál, de az oldalról nem tudod.
2023. ápr. 10. 21:50
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Vannak beteg emberek. Egyébként én szintén sajnálom a rovarokat. Viszont vannak rosszabb dolgok, pl vidéken a parasztok elássák élve az újszülött kutyákat mert nem tudnak mit kezdeni velük. Ehhez mit szólsz?
2023. ápr. 11. 06:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!