A gyerekek miért tapossák agyon a rovarokat? Állítólag egy gyerek nem születik gonosznak, de sokszor látom a nagyobb gyerekeket hogy élvezettel ölik meg az állatokat.
Amúgy ácsi. Leírtam egy okot, ami miatt az ősember (okos, okos, de nem nézi a nagy képet, mint mi. Neki a bogár csak egy zavaró tenyező, nem egy része az ökoszisztémának) ölte a bogarakat, és ami miatt valószínűleg a modern emberek közül is sokan késztetést éreznek rá.
És emiatt kellene szerinted meghalnom? Valami nagyon nem oké a toronyban.
Azt nem is mondtam egy szóval sem, hogy ölném a drága bogaraidat.
Én csak magamból indulok ki, én azért tettem gyerekként, mert szerettem, ahogy a mezítlábas talpam hozzáért a rovarokhoz. (De csak azokra léptem rá, amelyekről tudtam, hogy nem csíp.)
Hasonlóan volt olyan is, hogy rátettem rovarokat a lábamra, hogy mászkáljanak rajta. Én ezt máig szeretem egyébként, ha nem csípős rovar mászkál a mezítlábas lábamon, csak persze már nem teszem rá, de ha rászáll, vagy rámászik, hagyom, hogy mászkáljon rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!