A legyek jol birjak az alkoholt?
Kint hagytam az erkelyen egy felespoharat, Baileys maradek volt az aljaban, ket bazinagy kover legy furdott benne, az egyik elrepult, de a masik bele volt suppedve a folyadekba, kimentettem, most epp szaritkozik😂 Rezegteti a szarnyait, de meg nem repult el.
Van barmilyen hatassal a szervezetukre, vagy tok mindegy, mintha vizet inna?
Vagy hazamegy es jol elveri a legyasszonyt, aki szamon keri, hogy mar megint hol volt, soha nem segit neki, o van otthon egesz nap a legybabakkal, mikozben ez megint a haverjaval tivornyazott? :)
A kerdes puszta kivancsisag, tenyleg felkeltette igy az erdeklodesem hirtelen, vajon van-e rajuk barmilyen hatassal, gondolom van itt valami legy-idegrendszer szakerto :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ha9wLl11a7g
Nem hiszem, hogy a légy ez alól kivétel lenne
Igen, ez is itt maszkalgat az asztalon, elobb tudott repulni kb ket centi tavot, de annyi. Gondolom akkor majd magara talal aztan elrepul.
2 😄😄 Azert gondoltam, hatha mashogy hat, mert hat egy rovar szervezete mashogy epul fel, mint egy emlose.
5: benne van a nevében: ezrelék, azaz nagyon nagyon minimális mennyiség.
Fizikai képtelenség annyit inni, hogy a vérünktől beálljon egy szúnyog ugyanis előbb murdelsz meg.
Kérdezőnek: igen, simán berúgnak a legyek, lepkék, bogarak ha pl erjedt gyümölcsön partyznak 😀
Meghaltam ettől a kérdéstől... xD
"jol elveri a legyasszonyt,"
Ez jó... xD
A válaszok is.
Léggyel még nem próbáltam, de eddig minden kutyámnak bejött ha kapott ritkán kis sört xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!