Milyen pók? Kettő van, egyik ügy nézem keresztes pók. Nagyon félek tőlük.
Koronás keresztespókok.
A nagyobb nőstény, a cingár pedig hím.
Nem kell tőlük félni mert képtelenek átmarni az emberi bőrt, annyira gyenge csáprágóik vannak.
23-as. Köszönöm.
Van esetleg valami praktika amivel távol tudnám tartani őket?
Nem igazán....
Költöztesd át valahova "messzire"
Fogsz egy seprűt és azzal finoman leemeled a pókot.... az rajtamarad és elviszed valahova ahol elengeded.
Egyébként meg indokolatlan a félelmed... Nem értem, hogy lehet bármilyen rovartól félni. :)
Mondjuk más meg nem érti, hogy én meg mér "félek" a tömegben... vagyis inkább szorongok :D
25.
Nem a rovartól félnek sokan, hanem annak csípésétől, ami ugyan nem halálos, de azért fáj.
A csótánytól pedig szerintem sokakat elkap valami mélyről jövő undor, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Én is így vagyok ezzel, a pók látványa kevésbé zaklat fel, mint a csótányé.
27.
De ennek nincs értelme! Még azt megértem, ha az érintésétől viszolyog valaki (mert én is), vagy a csípéstől fél, de csak attól, hogy ott jó messze van és nem csinál semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!