Nagy zugpók hímje lesz ez...
Tök ártalmatlan félős pók.
Mellesleg a pók nem harap hanem mar.
De tőle nem kell félni, szerintem nem tudja átszúrni az emberi bőrt.
#11:
Ausztráliában élnek rokonaim, a házuk ráadásul nem messze egy erdőtöl...
Egyszer arra mentek be a ház egyik szobájba, hogy egy felnőtt pók a kicsinyeivel beköltözött.
A nagyot rendesen lapáton kellett kivinni, akkora volt. Fotón mutatták, a lábai végeivel átérte a lapát széleit. Igaz Ők ezt már megszokták, eszükbe se jutna agyoncsapni. Bár mondjuk ez nekik is rekordméret volt.. :)
Mondjuk én meg USA-ban (Florida) lattam csótányt a hotelszobában. Nem hittem el hogy ekkora létezhet. Rátaposni sem mertem, mert éreztem, hogy durván ropogna a papucs talpa alatt.. Brrrr....
De akkora volt, hogy egy pohárral is ugyeskedni kellett hogy ráborítsam, hogy precízen aláférjen. Főleg hogy még szalad is :D... Egyébként tök olyan volt mint az itthoni "picik", csak vagy 20x nagyobb, volt vagy 3 centi csak a teste. :D
Szóval nálunk azért nem kel panaszkodni, csak pöttöm rovarok vannak ezekhez képest... :D
6-os vagyok
Mi a baj a válaszommal? A pók nem gonosz, nem kell bántani. Vagy az van, hogy akik lepontozták a válaszomat, azok humortalan barbárok?
Naja...
Nálunk minden rovar kicsi, nem tudom, hogy a fenébe lehet félni egy póktól vagy egy egértől...
Tök ártalmatlan élőlények :D
Én az emberen kívül semmitől sem félek, egyetlen állattól sem.
"A rovarnak hat lába, feje, tora és potroha van"
Biztos vagy Te ebben? :D
A legtöbb lepkének csak 4 lába van mégis rovar ;)
Bár tény, hogy a Hexapodák altörzsbe tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!