Ez milyen pók?
Figyelt kérdés
Soha nem lattam még fehér pókot... Mennyire elterjedt?2022. júl. 11. 16:18
51/56 anonim válasza:
Nekem aztán nem, csak megmondom, hogy hiába okoskodik, pl ennél a posztnál, hogy ez nem törpepók.... én megírom, hogy már pedig ez törpepók :D
Ha ennyire nem hisz nekem akkor küldje el a képet az MTM-nek és meglátja.
52/56 anonim válasza:
Akadj már le rólam vazze...
Én írtam a 40-es hsz.-t, majd a 45.-ben elismertem, hogy igazad volt. Mit akarsz még? Ha ennyire rápörögsz egy rég megtárgyalt témára, akkor valóban az 50-es kommentelőnek van igaza veled kapcsolatban.
53/56 anonim válasza:
Ez a kérdés vitáknak van ítélve 😂
54/56 anonim válasza:
Nem tudom kinek melyik a hozzászólása...
De ez nem szubjektív dolog.
55/56 anonim válasza:
Mi nem szubjektív? :D
Még mindig azon rugózol, hogy a 40. hsz.-ben nem adtam igazat, holott rég megtárgyaltuk. Két napja ezen pörögsz csak? Nem foglak nyilvánosan felsz.pni azért, mert megtaláltál egy pókot...
56/56 anonim válasza:
Egyébként csak vissza kellene olvasnod, melyik kinek a hozzászólása, de ezek szerint erre már nem futja, csak kényszeregned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!