A bolha szabad szemmel nem látható és azért nem látom?
Átnéztem a kutyát, de nem látok rajta semmit. Átnéztem minden helyet, ahol feküdt ma, nem látok semmit. Bevilágítottam a környező helyek alá, mint pl szekrénynek az alja, ágynak alja, rések, nem látok semmit.
A kutya nem vakarózik, nem fájlalja semmijét, nem látok rajta sebeket.
Én sem érzek fájdalmat, nem vakarózok, nincsenek sebeim.
Az egyik ismerősünk sétált valamerre és a séta alatt bolhás lett a kutyája. Mi 5 percig voltunk azon a területen, amerre sétáltak ők, szóval félek, hogy az én kutyám is bolhás lett. Végig mellettem jött, 1-2 bokrot lepisilt, 1 másik kutyával megszagolták egymást.
De itthon nem találom a bolhákat. Lehet azért, mert mikroszkóp méretű a bolha és azért?
Előre is köszönöm a segítséget!

(a kutyám havonta kap Nexgard tablettát is)
Úgy látom, van neted. Olvasd el a Nexgard hatását. Amúgy amikor sétálsz a kutyával ezer helyről , bármikor rámehet bolha. Viszont a kutyán van ellene szer, így nem is fogsz bolhát találni.

Látható. És csíp. Téged is.
Te is, állat is viszket tőle...
De ha érzed a csípést, és gyors vagy, akkor meg tudod fogni! Benyalazod az ujjad és ranyomod a bolhára. Sajna akármilyen erősen nyomod, nem tudod összenyomni bőrön ujbeggyel. Hogy közben el ne ugorjon, megpróbálod a másik kezed körmével odacsipni... És két körömmel szetnyomva tudod kiiktatni . Nagyon szívósak, és könnyen elugranak bárhonnan....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!