Ha bolhás a kutya, az szabad szemmel látható?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 21:55
2/10 anonim válasza:
Ha már lehet látni szabad szemmel, az már egy elég súlyos állapotot jelent (kivéve a rövid, vékony szálú, hófehér szőr esetében). Azt viszont lehet látni, ha figyel a gazdi, hogy vakarózik szegény kutya.
3/10 anonim válasza:
A bolha látható szabad szemmel, ahogy a bolha ürülék is. De még az is látszik szabad szemmel, hogy a kutya iszonyat vakarózik.
4/10 anonim válasza:
nekem kis kutyám van, fehér szőrű, viszont elég nagy a szőre, de még így is láttam a bolhát rajta / benne, most tavaly nyáron nem tudom miért, de az udvarunkon nagyon sok bolha telepedett meg, így onnan szedte össze, vettem bolha irtó sprét amit a kutyára kellett "locsolni" de az se segített, végül bravecto gyógyszer segített a kutyuson, szóval ja én eléggé láttam rajta a bolhát.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Fehér, hosszúszőrű kutyám van, aki nagyon sokat vakarózik az elmúlt 2 napban, átnéztük a szőrét de sem bolhaürüléket, sem bolhát nem találtunk a szőrében, szóval valami más lesz a ludas.
2022. febr. 4. 06:51
6/10 anonim válasza:
Allergia gyanus. Hogy mire, azt le kell tesztelni allatorvosnal, csak ugy szuntetheto meg a problema, ha nem eteted azokat a dolgokat, amikre allergias.
7/10 anonim válasza:
Adsz neki rendszeresen élősködők elleni készítményt? Ha adnál, akkor ez a probléma fel sem merülhetne. Jobb a megelőzés havi kb. 3 ezer forintért, mint utána a bolhairtással szenvedni. Ha tutira nem bolha, akkor én is allergiavizsgálatot javaslok.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, most kapott csepegtetos keszitmenyt, szoval lehet ezt nem birja es erre allergias. Koszonom a valaszaitokat!
2022. febr. 4. 09:56
9/10 anonim válasza:
A csepegtetős nem a legjobb, inkább tablettát adj neki.
10/10 Ágyas tóni válasza:
Rövid szőrünél látható.
Viszont hosszú szőrűnél nehéz észre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!