Van egy nagyon nagy lodarazs az erkelyemen, hogyan uldozzem ki?
Figyelt kérdés
Csukott erkélyem van, 2 ablakkal. A rohadék ott lebzsel délutan óta. Eddig hagytam hátha elszáll, de esze ágában sincs elmenni. Csak uldogel az ablak sarkában, tisztogatja magát stb. Probáltam leütni de nem sikerült. Iszonyatosan félek tole, mert allergiás vagyok a darázs csípésre. Attol félek hogy úgymond megtámad. Szelloztetni se tudok miatta, attol félek bejön. Mit csináljak? Szerintetek reggelre elmegy?2022. ápr. 14. 22:45
31/33 anonim válasza:
Hagyjátok békén kérdezőt. A darázs húsevő, szóval jogosan fél tőle!
32/33 A kérdező kommentje:
Igazabol csak azert felek toluk mert ha megcsip egy ilyen, akkor lehet kipurcanok. De hat nyilvan az utalkozas megy.🤷♀️
2022. ápr. 18. 15:09
33/33 anonim válasza:
Legalább tartasz otthon valami injekciót, amit beadhatsz magadnak egy csípés esetén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!