Van egy nagyon nagy lodarazs az erkelyemen, hogyan uldozzem ki?
Figyelt kérdés
Csukott erkélyem van, 2 ablakkal. A rohadék ott lebzsel délutan óta. Eddig hagytam hátha elszáll, de esze ágában sincs elmenni. Csak uldogel az ablak sarkában, tisztogatja magát stb. Probáltam leütni de nem sikerült. Iszonyatosan félek tole, mert allergiás vagyok a darázs csípésre. Attol félek hogy úgymond megtámad. Szelloztetni se tudok miatta, attol félek bejön. Mit csináljak? Szerintetek reggelre elmegy?2022. ápr. 14. 22:45
21/33 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy este 11-kor szóltál a szomszédnak? És ha már aludt volna, az sem érdekelt?
22/33 anonim válasza:
Valószínű a szomszéd ismerős is, a kérdező látta, hogy elérhető messengeren, és ráírt. Mi ebben olyan hihetetlen?
23/33 anonim válasza:
18
A tőrösdarazsak később jönnek. :)
A rohadék lódarazsak viszont már nálunk is kezdenek aktívkodni. :(
24/33 anonim válasza:
Bejön a szomszédnak a luvnya , máskülönben leszarta volna
25/33 anonim válasza:
24.
Ja, egyértelmű, hogy ez lehet a háttérben, de akkor is pofátlanság az ilyesmi. Jó vastag bőr van a képén, az biztos.
26/33 A kérdező kommentje:
Mindd a ketten nők vagyunk szóval nem hinném hogy bejövök neki. És nyílván elösször ra irtam nem random kopogtam. Es anyad a luvnya.😌
2022. ápr. 15. 13:02
27/33 anonim válasza:
Most már anyám kell nem a szomszéd nő ,te nimfomán
28/33 A kérdező kommentje:
Mivan erre izgulsz? Xd Ez egy kerdes volt, valaszoltal ra. Raadasul nem is epito jelleggel, hanem igazi proszto magyar modon probaltal leoltani. Dehat nem is vartam mast oszinten. 😂
2022. ápr. 15. 13:37
30/33 A kérdező kommentje:
Orulok neki, en nem.🤓
2022. ápr. 18. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!