Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Galambfiókák az erkélyemen?...

Galambfiókák az erkélyemen? (Help)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vettem észre, hogy egy galambpár tojást rakott az ócska erkélyem asztal alatti virágtartójában és 2 fióka van benne.Az anyjuk szokta őket látogatni.

Kérdésem a következő lenne:

Túl fogják ők élni, illetve fel fognak nőni ezek anélkül, hogy én adnék nekik akármilyen kaját vagy vizet?

Ha esetleg kaját kellene adnom nekik, akkor megfelel a kenyér, mert más nincs itthon költeni meg nem akarok?

2010. máj. 13. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
A kenyér nem jó, mert élesztő van benne és az felfújja őket. Hagyd a természetre, hiszen ha bokor alá költi, ott sem gondozza őket ember. Egyébként is fertőzést terjesztenek.
2010. máj. 13. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell közbeavatkoznod, hiszen olyan helyen is költenek ahol az ember nem tud beavatkozni.

Annyit tehetsz, hogy nem zavarod meg az életüket vagyis nem ijeszted el a szülőpárt, hogy et

2010. máj. 13. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ethessék a kicsiket.

Hozzájuk semmiképpen ne nyúlj!

Ha a szülők valamiért magukra hagyják őket persze úgy értem ha teljesen mert folyamatosan sohasem ülnek ott mellettük) vagy rossz állapotban vannak és segíteni szeretnél vegyél állatkereskedésbe csontkukacot (kb 50 forint) és egy hosszú csipesz segítségével add oda a kicsiknek.

2010. máj. 13. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:

A szűlők etetik őket.Főként begyben puhított magokkal.

Az meg nem áll hogy biztos betegséget terjesztenek, nem feltétlenül betegek a galambok.

2010. máj. 13. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd őket békén, ők sem etetnek téged!
2010. máj. 13. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

Amikor kikel mindkettő,akkor a nagy kilöki a kicsit és az megdöglik.Ha nem takarítod el,akkor vegyél légyfogót.

És azt a mocskot,amit csinálni fognak,az erkélyeden,azt mondjuk nem irígylem.

Beülnek a megbuktatott ablak szélére fenékkel befelé.

Én már végigcsináltam egyszer.

2010. máj. 13. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem kell őket etetni. Az én erkélyemen is igy keltek ki, és bár egyáltalán nem örültem nekik, békén hagytam őket. Szerencsére hamar kirepültek, és elköltöztek.
2010. máj. 13. 20:18
 8/13 anonim ***** válasza:
nekünk már két galamb az erkélyünket választotta élete utolsó napjai leéléséhez. persze csak akkor vettük őket észre, amikor már megdöglötztek, és sőt a másodikat már ették is a férgek.... nem vettük észure, mert szintén elbujtak a tárgyak közé...
2010. máj. 13. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Ez hülyeség, a galabok nem lökik ki egymást ha egészségesek. Szépen felnevelik mindkettőt nem kell tenned semmit. De szórhatsz nekik magokat hátha megeszik.
2010. máj. 13. 20:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Egyébként ilyen csontkukacot be lehet szerezni állatkereskedésben? Van egy oldal de ott litere valami 1000 Forint, de azt meg sokallom.
2010. máj. 14. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!