Ágyi poloska irtás mennyibe kerülne?? Nincs valami sok pénzünk... Esetleg valaki kitudta irtani házilag?
YouTube -on nézz a témával kapcsolatosan videókat:
https://www.youtube.com/results?search_query=%C3%81gyi+polos..
Olcsóbb, okosabb és célravezetőbb hozzáértőt hívni mint olyan háztartási kellékeket elégetni ami "drága" nem környezetbarát és nincs is rá hely, idő, energia.
Ha nagyon nem értesz a probléma megoldásához és annak kezezéséhez akkor hívj rovarirtókat.
Természetesen ne véletlenszerűen válassz az interneten hirdetők közül hanem kérdezd körbe az ismerősi körödet, hogy ki mit ismer és mit ajánlana.
... ha nincsenek barátaid, ismerőseid akkor meg olyat válassz az internet világán keresztül akik vállalnak ÍRÁSOS GARANCIÁT A MUNKÁJUKRA.
Semmi esetre sem ajánlanám az ágybetét, ruhák elégetését.
Na meg en pl lakasban lakom, hol egessem el a cuccokat? :D Marha jo otlet, valoban. Es hogyan is tudnam felmerni, hogy pontosan hol vannak a bogarak? Merthogy ezek a kis szemetladak a konnektorok mogott is bujkalhatnak peldaul, nem csak az agyban meg a ruhakban. Legegyszerubb, legolcsobb es leggyorsabb a profi irtas. Lehet, hogy hazilag is ki lehetne irtani oket ugy, hogy ellocsolsz napi 1-2 liter rovarirtot MINDENHOL (szekrenyekben is, mogottuk is, stb)
hetekig, de arban dragabbra jossz ki, plusz meg is fulladhatsz a szagaban.
Régebben kétszer a szobámban nagyon durván elfertozodott agyi poloskaval, minden nap egy halom csipesre keltem fel
Ami használt az a permetrin tartalmú por, mint ez
Az agyat teljesen beszortam vele, párjával szetcsapkodtam, hogy jobban teruljon el benne a por mindenhol. Ami még fontos, hogy az agyat, a szoba falait, szekrényeket körben a földön leszortam ilyen porral és több hétig otthagytam, így amikor mászkálnak, akkor átmennek rajta, ezért érdemes az agyat is teljesen körbe szórni, hogy ja fel akarnak jutni az ágyra, akkor át kelljen ezen a por csikon mászni.
Nálam ez oldotta meg, teljesen el tűntek.
Persze lehet nem a leg egészségesebb megoldás, de kb 1-2 ilyen tegelynyi egy szobára elég, ami nem olyan drága.
Dolgoztam egy otthonban, ahol sajnos megjelentek. Egy rovarirtó volt aki meg tudta oldani, a többi csak próbálta.
Ha valakit érdekel, meg tudom szerezni az elérhetőségét.
Nem reklám, semmi hasznom nincs belőle, ha megkeresitek, csak együtt érzek azokkal akik olyan kínlódáson mennek keresztül, mint mi.
#5 nem mondtam, hogy neked is ezt kell csinálnod. (#2 vagyok) Igen, ismerősömék elégették a matracokat, azt viszont nem tettem hozzá, hogy koli udvaron, rengeteget. (Nem jó ötlet, tudom, de ez is egy megoldás, és nem én csináltam.) Ami velünk történt konkrétan az volt, hogy testvérem hazajött egy több napos kirándulásról, még mielőtt hazaért észrevette a csípéseket, így be sem jött a házba a fertőzött dolgaival, így nem kerültek be a házon belülre. Utána mosodában magas hőfokon kimost az összes cuccát, és a táskát is amit elvitt magával.
(Tehát nálunk nem a lakásban voltak, még az előtt el tudtuk őket csípni, és azóta sincsenek, abban viszont igazad van, hogy egy lakásban nem lehet megmondani, hogy hol vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!