Vannak ilyenkor még poloskák?
Figyelt kérdés
Most szellőztetés után bejött egy. Janurárban! Ti is szoktatok velük találkozni?2022. jan. 28. 21:41
1/5 anonim válasza:
A héten láttam egyet idebent, de szerintem nem kintről jött be, hanem bent bujkált valahol.
2/5 anonim válasza:
Elvileg -30 fokig bírják, így vannak egész évben. Nekem szúnyoghálóm van, így a lakásba nem jönnek be, tömegközlekedésen és a szabadban nyár óta nem igazán láttam.
3/5 anonim válasza:
Sajnos vannak. Január elején, mikor az a szokatlanul meleg volt, akkor találkoztam léggyel, méhecskével, és szúnyoggal is, poloskából pedig több is napozott a ház falán.
4/5 anonim válasza:
Nekem is feltámadt egy bújkáló szemét a szobámban, amikor az a meleg volt. Még fél óra után is remegtem, úgy félek tőlük. :(
5/5 anonim válasza:
Vannak persze, csak el vannak bújva :)
Ha melegebb van akkor képes előjönni egy-egy példány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!