Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Nem tudom ki mennyire szokott...

Nem tudom ki mennyire szokott mezítláb sétálni jó időben a fűben, de olyankor nem féltek hogy úgy tapostok el valamit? Esetleg volt e már ilyen valakivel

Figyelt kérdés

2021. dec. 24. 23:54
1 2
 11/18 simad ***** válasza:
67%
40 fokban aszfalton szoktam
2021. dec. 25. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szoktam. Úgy nincs benne a fejemben a rettegés, de azért magamalá nézek néha-néha
2021. dec. 25. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
én voltam már utcán de csak olyan helyen ahol alig járnak mások, és nincs szemét. esőben kifejezetten kellemes
2021. dec. 25. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Régen gyerekként, ma már eszembe se jutna.
2021. dec. 25. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Régen, '70-es, '80-as években szinte egész nyáron mezitláb voltam itthon, nem volt semmi bajom tőle. Tanyán nőttem fel, úgyhogy tyúk- és disznószarba gyakran sikerült belelépni, de darázsba is jópárszor, mert sok gyümölcsfa volt, és a lehullott gyümölcsön sok volt a darázs. Üveg, rozsdás drót, szög nem volt, úgyhogy ilyenektől nem kellett tartani.

Ma már egyáltalán nem szoktam mezitláb lenni, de ez inkább annak köszönhető, hogy az embereket a steril élet felé tereli a média és minden. Hogy mennyi halálos baktérium, parazita és féreg él a talajban, és milyen súlyos betegségeket lehet elkapni.

Régen a fűzfaalat a fűben aludtam és gémeskút vizét ittam, ma már az orvostudomány szerint ez halálos veszély.

2021. dec. 25. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
*fűzfa alatt
2021. dec. 25. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran szoktam kint mezítláb lenni, de nem szoktam figyelni, mi van a fűben. Előfordult már párszor, hogy eltaposott hangyát, darazsat, ilyesmit találtam a talpamon, de nem csípett meg még egyik se szerencsére.
2021. dec. 25. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
78%

Amikor mezítlábazok, akkor úgyis koszos lesz a lábam, ha véletlenül rálépek egy rovarra az nem gáz.

Mondjuk sajnálom egy kicsit, de cipőben ugyanúgy rálépnék szegényre, nem tudom figyelni.

2021. dec. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!