Nem tudom ki mennyire szokott mezítláb sétálni jó időben a fűben, de olyankor nem féltek hogy úgy tapostok el valamit? Esetleg volt e már ilyen valakivel
Régen, '70-es, '80-as években szinte egész nyáron mezitláb voltam itthon, nem volt semmi bajom tőle. Tanyán nőttem fel, úgyhogy tyúk- és disznószarba gyakran sikerült belelépni, de darázsba is jópárszor, mert sok gyümölcsfa volt, és a lehullott gyümölcsön sok volt a darázs. Üveg, rozsdás drót, szög nem volt, úgyhogy ilyenektől nem kellett tartani.
Ma már egyáltalán nem szoktam mezitláb lenni, de ez inkább annak köszönhető, hogy az embereket a steril élet felé tereli a média és minden. Hogy mennyi halálos baktérium, parazita és féreg él a talajban, és milyen súlyos betegségeket lehet elkapni.
Régen a fűzfaalat a fűben aludtam és gémeskút vizét ittam, ma már az orvostudomány szerint ez halálos veszély.
Amikor mezítlábazok, akkor úgyis koszos lesz a lábam, ha véletlenül rálépek egy rovarra az nem gáz.
Mondjuk sajnálom egy kicsit, de cipőben ugyanúgy rálépnék szegényre, nem tudom figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!