Van olyan aki mezítláb is képes lenne eltaposni egy rovart? F/L
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 23:40
1/12 anonim válasza:
Igen, volt rá télda itt vagyok. Hangyákat tapostam el.
2/12 anonim válasza:
Ilyen hangyát vagy ilyesmi biztos, hogy eltudnék, de olyan nagyobbat, ami roppan vagy ilyen kitinpácélja van fixen nem. Amúgyis nagyon "bogár/rovar fóbiás" vagyok pár gyermekkori emlék miatt, szóval nem hinném :D (kiskoromba léptem már darázsra, és nem volt kellemes élmény főleg hogy úgy megszúrt mint a rosszfene)
4/12 anonim válasza:
Ez megint valami beteg fétises kérdés?
7/12 anonim válasza:
Direkt nem taposnék rá, akkor sem, ha olyan, amelyik nem tud úgy sem megcsípni, ha rálépek, mert nem oltanám ki az életét.
Ugyanakkor azt szeretem, ha a talpamon, meg bárhol a mezítlábas lábamon mászkál rovar, kivéve amelyik mindenképp megcsíp, mint a szúnyog, bögöly.
F
8/12 anonim válasza:
Simán. Ez sem másabb, mintha újságpapírral ütöd le :P
9/12 anonim válasza:
Persze, előfordul. Igaz általában nem direkt történik, jobban sajnálom azért őket annál.
10/12 anonim válasza:
Néha recsegnek legyek a talpam alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!