Szunyog irto hasznal a pok ellen ha befujom a lakast?
Este megcsipett szerintem egy pok az egesz kezfejem feldagadt. Kerestem ma de nem talaltam meg. Van egy 11 honapos babam nem akarom hogy megcsipje ot is este.
Kulfoldon elek itt a madarpoktol a feketeozvegyen at skorpioig minden van.. hiaba hasznos, inkabb kiirtanam ami a szobaba van amivel csak lehet.
Kulfoldon élek itt a madárpoktol a feketeozvegyen át skorpioig minden van...
Nos, a fekete özvegy és a skorpió nagyon veszélyes állat fajták. Mindenképpen prbálj meg valamilyen rovarirtot szerezni hátha segít. Elsősorban arra próbálj meg odafigyelni hogy ne jussanak a lakásba, különösen az általad emlitet fajok.
Koszonom a valaszokat.
A baj az hogy nem talalom, igy nem tudom kitenni, es otletem sincs hogy milyen pok lehet. De mivel lehet veszelyes is plusz a baba miatt, inkabb nem hagynam a lakasba arra varva hogy elo keruljon.
Megprobalom befujni akkor jo erosen rovarirtoval a szobat hatha..
Elmozgattam az agyat kisagyat meg amit tudtam de nem lett meg, lehet bemaszott a klimahoz vagy elbujt valahova mashova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!