Mi vonzza legjobban az embernél a bolhákat? Van ellene valami természetes megoldás?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években még ugyan elszórtan, de mostanság viszont sajnos elég sűrűn elfordul, hogy bolhát szedek össze, miután zöld területen jártam. A legérdekesebb pedig az, hogy a családból mindig csak egyedül engem sikerül megtalálniuk. Lehetséges, hogy "van bennem valami", ami vonzza őket? Meg egyáltalán mi vonzza legjobban az embernél a bolhákat? És az állandó rovarriasztó spray használatát leszámítva van ellenük valami természetes megoldás/trükk, amivel távol tudom tartani őket magamtól? (Pl.: meghatározott táplálkozás, ha van ilyen)2021. okt. 1. 00:53
2/6 anonim válasza:
A geránium illóolaj távol tartja.
3/6 anonim válasza:
Elég sokat fetrenghetsz a fűben, ha ez így van.
Vagy macskatanya, ahova járkálsz....
4/6 anonim válasza:
A bolhák nem igazán pattognak csak úgy a fűszálak között... Olyan helyen nyüzsögnek, ahol legalább egy, de inkább több, bőven fertőzött állat van.
Amúgy az izzadságod vagy a vércsoportod lehet a ludas, ha könnyen megtalálnak a vérszívók.
5/6 anonim válasza:
Ha mindig megtalálnak, akkor nem a természetben szeded össze, hanem otthon. Szeretnek elszaporodni a szőnyegekben.
6/6 anonim válasza:
Sokat vagy füvesebb helyeken és illóolaj, emberi bolhaírtó ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!