11/26 anonim válasza:
Gumipók, csak tedd ki ne bántsd
12/26 anonim válasza:
Madárpók tulajdonosként nagyon fáj a kommenteket olvasni...
Sajnálom, hogy ilyen tudatlan a társadalom többsége a nem megszokott állatok iránt. És most nem arra gondolok, hogy tudnod kellene, hogy milyen fajta a képen szereplő pók, hanem arra, ahogy hozzáállsz...
13/26 anonim válasza:
Hát az tuti hogy nem madár pók, de NE CSAPD LE!!!
15/26 anonim válasza:
Nekünk is ilyen a csempénk 😬😰😅
16/26 anonim válasza:
Inkább a kis hangya utánzó pókra hasonlít.
17/26 anonim válasza:
#12 Bocs, de nem mindenkinek kötelező szeretni őket, az arachnofóbiának egyébként egyértelmű evolúciós oka van. Én pl. nem tartom magam tudatlannak a témával kapcsolatban, szívesen olvasok állatokról, még a rovarokról és a pókokról is, de egyszerűen nem tudok tőlük nem undorodni. Nem hozzáállás kérdése, rettegek tőlük, és kész. Biztos neked is van olyan állat, amitől félsz, vagy esetleg utálod.
18/26 anonim válasza:
Egyébként kérdező, melyik megyében laksz? Csak hogy tudjam, mit kerüljek el messziről.
19/26 anonim válasza:
#18 ez engem is érdekelne, főleg hogy én vagyok #15 😅
20/26 anonim válasza:
12!
Mit vártál? Egy átlag magyar a kutyákról sem tud semmit, elintézi annyival hogy kintvanahelye'
Akkor egy pókra mit reagáljon? Egyesektől csak egy ezmiaf@szomra telik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!