Szerintetek ez fura hobbi?
Figyelt kérdés
Nyáron folyton a rovarokat gyűjtöm, tavaly nyáron kezdtem el gyűjteni őket, csináltam is egy saját lepke hálót. Van már egy elég szép gyűjteményem, a két folyófű szenderre vagyok a legbüszkébb, mert kicsit nehéz elkapni. Van egy jó taktikám amit nagy nehezen kieszeltem a szenderekre. Nagy célom kimenni Arizónába vagy máshova ahol nagyon sok lepke van elkapni párat. Szerintem ritka hobbi ez manapság, főleg úgy, hogy mások undorodnak a pókoktól stb és én meg imádom őket.2021. máj. 8. 02:41
21/22 anonim válasza:
Porfogó. Mire jó? Enelkul is lehetsz rovarszakerto. Csak fotózd le inkabb
22/22 anonim válasza:
Én is lepkemániás vagyok. Gyerekkoromban még fogdostam őket, de végül mindig abbahagytam, mert sajnáltam őket. Ma már erre nincs is semmi szükség, lehet őket fotózni, amitől semmi bajuk nem lesz. Én ma így "gyűjtöm" a lepkéket, már több százat lefotóztam, és én is nagyon örülök a ritkább, különlegesebb fajoknak. Csak azt preparáltam ki, amit holtan találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!