Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Szerintetek ez fura hobbi?

Szerintetek ez fura hobbi?

Figyelt kérdés
Nyáron folyton a rovarokat gyűjtöm, tavaly nyáron kezdtem el gyűjteni őket, csináltam is egy saját lepke hálót. Van már egy elég szép gyűjteményem, a két folyófű szenderre vagyok a legbüszkébb, mert kicsit nehéz elkapni. Van egy jó taktikám amit nagy nehezen kieszeltem a szenderekre. Nagy célom kimenni Arizónába vagy máshova ahol nagyon sok lepke van elkapni párat. Szerintem ritka hobbi ez manapság, főleg úgy, hogy mások undorodnak a pókoktól stb és én meg imádom őket.

2021. máj. 8. 02:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem fura hobbi. Én is ezt csináltam/ csinálom állandóan. Sokan kérdezik, hogy mi ebben a jó és ilyesmik, de már rég nem foglalkozom velük. Én imádom ezt a hobbit, szóval nem érdekel, hogy mit gondolnak mások.
2021. máj. 8. 08:21
 12/22 anonim ***** válasza:
98%

előző vagyok.

Én csak az elhullott példányokat gyűjtöm.

2021. máj. 8. 08:22
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Fura, gusztustalan, embertelen
2021. máj. 8. 08:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak arra figyelj kérlek, hogy védett fajokat ne gyűjts!

Engedelmeddel ajánlanám ezt a kis könyvet, nagyon sok hasznos információval a témában:

[link]

2021. máj. 8. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Párszáz millió éve.

2021. máj. 8. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Akkor mi? Növény? Ne fárassz már te idióta...

[link]

2021. máj. 8. 12:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, az állatvédőknek mondom meg azoknak akik nincsen olyan nagy belelátásuk ebbe a gyűjtögetésbe, nem több ezer rovart akarok befogni stb, és védett fajokat nem fogok be. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mit fogok el. Volt egyszer, hogy egy védett tarkalepkét kaptam el amit el is engedtem. Öreg koromban csak büszke szeretnék erre lenni, hogy én gyűjtöttem rovarokat.
2021. máj. 10. 01:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó hobbit választottál, ha olyan korban vagy, hogy még nincs annyira munkád vagy szakmát nem választottál, akkor akár elmehetsz a rovartan irányába is. (:
2021. máj. 10. 07:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia 12esnek ment a zöld::)
2021. máj. 14. 11:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó hobbi, csak védett fajokat ne gyűjts!
2021. máj. 16. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!