Hülye vagyok amiért a barátaimnak tarom a bogarak és a pókokat?
Hasznosabbak is, mint sok ember!
Én is a "barátaimnak" tartom, de csak olyan szinten, hogy vigyázok rájuk, nem pusztítom el őket szándékosan, ha tudom, hogy olyan bogár/lárva, ami inkább kártevő, azokat csak odarakom a sünök útvonalába, hogy éjjel megtalálják őket, stb...
Néha beszélek is hozzájuk, hogy te ki vagy és hasonlók, de ott még nem tartok, hogy az ő vállukon sírjam ki magam! :D
Nyilván a lakást nem szeretem megosztani pókokkal, de kint a kamrában, és egyéb hátsó zegzugokban pókhálót szövögetőket sem szoktam bántani, nagyon sok szúnyogot és legyet megesznek ugyanis....!
Egy kis "Will it blend" ízelítő:
https://www.youtube.com/watch?v=qg1ckCkm8YI
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, semmi baj azzal, ha valaki szereti az ízeltlábúakat. Én is így voltam ezzel gyerekként, és vagyok a mai napig is. Sosem bántok semmilyen rovart, sem pókot szándékosan, kivéve azokat, amiket a véremet szívják vagy a konyhámban garázdálkodnak az ételek közt. Sokszor figyelem vagy fotózom a rovarokat, bogarakat, pókokat, mindig érdekeltek, nem is értem, miért irtóznak az emberek tőlük általában. Ostoba társadalmi konvenció.
#4 -es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!