Miért kell ezen annyira kiakadnia a barátaimnak, osztálytársaimnak?18l
Szóval van egy srác, aki eggyel felettünk jár, és az osztálytársaim, akik közül egy csomóan a barátaim, hát nem igazán kedvelik, vagy hát mondjuk úgy rühellik. Egyébként igazuk is vagy, a srác elég egoista és lenéző mindenkivel, aki nem fontos neki.
Viszont én elkezdtem jóban lenni ezzel a sráccal. Tökre nem volt tervbe, hogy barátkoztak vele, de pont odaköltözött, ahol én is lakom, így egy vonattal járunk. És hát emiatt elkezdtünk beszélgetni, főképp abból adódóan, hogy elsőre nem tudta, hogy hol kellene leszállnia. Azóta együtt utazunk, meg mivel elég közel lakunk hétvégente találkozunk. És hát a koliban is feltűnt a barátaimnak, hogy a srác mostanában nekem visszaköszön, néha együtt érkezünk vasárnap, ráadásul még beszélgettünk is néha. És ez nem tetszik a barátaimnak, mondván, hogy nem gondolták volna, hogy egy ilyen valakivel állok össze. És igazából nem értem a gondjukat, mivel nem hanyagolom el őket, konkrétan a régebbi barátaim és köztem semmi nem változott. Ugyanannyit vagyok velük, nem viselkedem másképp.
Akkor mi a gond?
14 éves korodra ki fogod nőni.
Egyébként pedig komolyan nem érted?
Te jóban vagy valaki olyannal, aki számukra ellenszenves.
Csak irigyek, azért nem szeretik azt az embert mert velük nem barátkozik,
emiatt az van hogyha nekik nem barát neked se legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!