Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Lecsaptam egy legyet és ilyen...

Lecsaptam egy legyet és ilyen nagyon pici, barna rovarok másztak le róla. Mik lehetnek azok? És hogy másztak a légyre?

Figyelt kérdés
Gusztustalan látvány volt, gondolom, valamilyen tetű.

2020. dec. 4. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Ember én onnan elköltöznék ha ilyenek vannak
2020. dec. 6. 23:05
 22/25 A kérdező kommentje:

Ez csak a napokban jelentkezett, fogalmam sincs, miért

Igyekszem rendet tartani, takarítani, irtom a legyeket, meg kb minden ízeltlábút, ami bejön (kivéve 1-2 pók, mert hasznosak, és ott vannak, ahol nem zavarnak)

Fogalmam sincs, miért vannak a legyeken ezek az élősködők, pláne azt nem, hogyan másztak rájuk, de már veszem az újabb irtót, légyfogót...Tengerimalacaim vannak, de kétlem, hogy annyi év után miattuk jelennének meg, rájuk is nagyon figyelek, mert hiáb van takarítva a helyük, egyszerűen rosszul vagyok, ha légy -pláne ilyen- a közelükben van, hisz a malacok sokat kakálnak, amit a légy ugye nagyon szeret....

És azóta többet is porszívózok, mert szkeptikus vagyok, hogy esetleg valahol ezek megbújnak

Tényleg nem tudom, miért van ez, sose találkoztam vele előtte, számomra is nagyon visszataszító

2020. dec. 6. 23:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálunk nyáron volt sok légy, tényleg rengeteg de ilyet nem tapasztaltam
2020. dec. 7. 00:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Tyű, ilyen ocsmányságot még nem láttam, mindenesetre ez a legyek problémája, nem te csinálsz valamit rosszul :)
2021. ápr. 2. 17:48
 25/25 A kérdező kommentje:
Már nincs ez a gond :) de ja, undi...
2021. ápr. 2. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!