Igaz az, hogy a pókok az egyetlenek, akik ezeknek az undorító barna és zöld poloskáknak a természetes ellenségei?
Figyelt kérdés
Mert ha ugen, akkor nagyon hasznosak, és inkább őket viselem el, mint ezeket a büdös bogarakat.2020. okt. 4. 11:58
1/12 anonim válasza:
Én próbálkoztam, nálunk a póknak se kellett. :/ Én szeretem a pókokat alapból, csak a kíváncsiság vezérelt, hogy vajon ennyi haszna van-e egyáltalán a büdös poloskáknak, de nálunk nem vált be. A gyíkok se ették meg őket. Borzasztó bűzük van, szóval nem csodálom.
2/12 anonim válasza:
Én inkább a pókoktól irtózom😯 a bogaraknak én nem érzem a szagát ha nem érek hozzá
3/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nincs természetes ellenségük, pont a szaguk miatt. De tévedhetek is. Nálunk is irtó sok van ://
4/12 anonim válasza:
A pókok nagyon hasznos állatok, sosem tudnám bántani őket. Poloskából nálunk is kegyetlenül sok van, jönnének be a lakásba ezerrel, nagyon bosszantó! Sajnos én se tudok róla, hogy lenne természetes ellensége. Jó pár éve már rendszeresen küzdeni kell velük a nyár második felétől kezdve szinte teljesen az őszön át. Az se segít, hogy nincsenek rendes telek.
5/12 anonim válasza:
A poloska természetes ellensége a szamuráj darázs. A pókok nem, persze néha megfognak egyet-egyet.
7/12 anonim válasza:
Így van, a márvány poloska invazív faj, elsőként ő érkezett ázsiából, a természetes ellenségük lassan ide is követi őket, a szamuráj darázs.
A mesterséges ellenségük se váratott marára sokat, még nem próbáltam, de a közeljövőben tervezet venni poloskairtót. Hazai termék, tavaly még nem volt, most találtam rá, Protect Poloska irtó.
Használtam már protect terméket, lódarazsak ellen. Hát, ha a poloskairtójuk is olyan hatékony, akkor probléma megoldva. :)
8/12 anonim válasza:
Köszi a tippet, utolsó, megveszem én is mindenképp!
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Köszi szépen! Feltétlen megvesszük, naponta küzdünk a kis büdöskék ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!