Pókok ellen lehet tenni valamit a lakásban?
Figyelt kérdés
Rettenetesen félek tőlük, de állandóan találok az emeletes házi lakásban is.2020. aug. 26. 20:02
1/24 anonim válasza:
Szúnyogháló és mászórovarirtó spray.
2/24 A kérdező kommentje:
Aha. Valami pókirtó nincsen, mint a csótányoknál?
2020. aug. 26. 20:08
5/24 anonim válasza:
Olyan terápián ahol megszerettetik veled õket, nem gondolkodtál?
6/24 anonim válasza:
Én ecetes fahéjas citromos vízzel permeteztem be a nyílászárókat, sarkakat, bútorok hátulját, egy nagyon alapos nagytakarítás után. Azóta nincs egy se, kíváncsi vagyok meddig tart. Mondjuk a kaszáspókokat meg szoktam hagyni, azokkal nincs bajom a házban, meg legalább megeszi a szúnyogokat, betévedt rovarokat. Néha azért leszedem a hálójukat, nem túl esztétikus főleg ha beporosodik... Egyébként ha nagyon problémás nálad az arachnofóbia, akkor tényleg ajánlatos egy beszélgetés egy pszichológussal, sokat tud segíteni
8/24 A kérdező kommentje:
Már foglalkoztunk vele szakemberrel pár órát, egyelőre eredménytelenül. Bár ha bármilyen bogár mászkálna a lakásban, az is ijesztő lenne... De a pókok különösen gusztustalan állatok. 8 láb, potroh, 8 szem, ahogy mozognak, a hálójuk...
2020. aug. 26. 22:35
9/24 anonim válasza:
A póknak meg te vsgy egy gusztustalan állat két lábon jársz van a két labad kozott egy dingi dongo oszt meg szőrös oszt jobb napokon fellelegzik
Ők halot szőnek oszt az nem budos de ragad mint a genyod szval nem vgy kulonb de legalabb nem budos a hálója mint a szarod... Ne ertsd felre en irtózom a pokoktol man agyonvagtam ma vagy nyolcat muszaly volt valamit irnom mer nmtudok aludni jelolj be facen
10/24 anonim válasza:
Van kifejezetten pókírtó szer, de ami a csótányokat elpusztítja az minden más rovart is (a pók nem rovar, de azt is). Mindazonáltal nem logikus megölni a pókokat, mert hasznos állatok.
🖖Hosszú és eredményes életet!🖖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!