Egy pók bele tud petézni a lábamba?
Figyelt kérdés
1hónapja megcsípett egy pók vagy valamilyen bogár. Aludtam így nem láttam hogy milyen bogár.1hónapja nemtűnt el a csípés és halottam hogy esetleg bele is petézhet. Ez igaz?2020. júl. 29. 15:27
1/4 anonim válasza:
Nem tud, mert mindennap reggel és este zuhanyozol.
2/4 anonim válasza:
Nem a bőrre,hanem a bőrbe rakja némelyik rovar a petéket,így a zuhanyzás ebből a szempontból nem számít.
Annak ha belepetézett volna rovar lenne olyan tünete,hogy lenne rajta nyílás,váladékozna, viszketne és a többi. Itt nálunk amúgy sem honosak az olyan rovarok. Legyek beköphetnek sebeket de itt nem ez történt.
4/4 anonim válasza:
Európában ez nem jelent veszélyt ahogy a cikk is írja,megfelelő higiénia mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!