Csótány írtás.... Hívjunk szakembereket vagy oldjuk meg magunk? Csak néhány darabot láttunk. A szakember az mondta hogy a boltokban kapható szerek oda vonzzák azt is ami nem nálunk van.
Nálunk amikor a házat rovarirtják, a vállalkozónál lehet igényelni a saját lakás kezelését is. Nekem pl idáig 3000 forint volt.De szólt, hogy sajnos 4000 ezerre emelnie kell.
A csótány bemegy a vizes blokk felöl minden kis résen. Nekem van itthon mindig Insecticid 2000. Havonta befújom a vízcsapok falnál lévő réseit, a WC csöves részeit, a szellőző nyílásokat. A fűtéscsöveket nem szoktam, mert azok le vannak teljesen szigetelve a padlónál,plafonnál.
"amikor a házat rovarirtják, a vállalkozónál lehet igényelni a saját lakás kezelését is. Nekem pl idáig 3000 forint volt.De szólt, hogy sajnos 4000 ezerre emelnie kell."
Így persze, hogy olcsóbb, hiszen eleve ott van a házban. Ha soron kívül kérnéd, nem úsznád meg 3000-ből.
Egyébként nálunk negyedévente jönnek a házba, és érdemes ilyenkor (az előre megadott két-három idősáv valamelyikében) itthon lenni, mert akkor már plusz költség nélkül bemennek minden lakásba is, és lekezelik a vizesblokkokat. Sőt, igaziból garanciába kijönnek bármikor soron kívül is (néhány napon belül), mindenféle külön fizetség nélkül. Teljesen attól függ, hogy a társasház hogyan állapodott meg velük, az meg sok mindentől függ, pl. eleve attól is, hogy mekkora a ház, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!