Mi a véleményetek ezekről a "szakemberekről"?
Legalább harmadszorra kerül ki ide ez a videó. 2 kérdésnél már jól agyon is lett boncolva.
Én még sem itt, sem fb-on egyetlen értékelhető, értelmes megszólalást sem láttam a témában.
Ezek fényében a kérdést kiírnod elég felesleges volt.
"Én még sem itt, sem fb-on egyetlen értékelhető, értelmes megszólalást sem láttam a témában. "
Hát azt kell mondanom, hogy ez esetben a te készülékedben van a hiba. Teljesen értelmesen kifejtettük többen, többször, hogy:
a) bármilyen viselkedési problémája is van a kutyának, az nem mutatkozott meg a videón, tehát a kutya logikusan nem tudja összekötni az utána következő terrorral
b) amúgy ez a kutya nem agresszív, maximum vehemensen kommunikál, vagy kicsit bunkó, de miután rengeteg lehetősége és oka lett volna embert is, kutyát is harapni, és egyszer se tette meg, nagyon messze van attól, hogy agresszívnek lehessen nevezni
c) ha feltételezzük, hogy mégis agresszív, csak valami bolygóegyüttállásnak köszönhetően nem tépett szét senkit, akkor meg az egész banda ön- és közveszélyesen felelőtlen, hogy szájkosár és szakértői kontroll nélkül szabadon engedték.
(Nem, a "kannások előre" felkiáltással mindig lemaradó kannások és a mindenféle védelem nélkül a kutyát ordítva sarokba szorító idióták nem minősülnek szakértői kontrollnak.)
Ha ezeket nem tudod értékelni, akkor súlyos problémák lehetnek a szövegértési képességeiddel, vagy KG-t és a tükörmódszert szeretnéd mentegetni, attól tartok, hiába. Akinek van szeme, és használja is, az látja, hogy mi történik, ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!