Mi a véleményetek ezekről a "szakemberekről"?
akumi, kicsit már te is begőzölhettél a témától, esetleg neked is lehetnek szövegértési problémáid, döntsd el, nem tudom. :)
Itt, GYIK-en is, és fb-on is (mondjuk a fb-ost te nem feltétlen láttad, ja de, te is ott voltál) volt olyan hozzászólás, ami a tükröt védte, szerinted az ő megszólalásaikat máshogy nevezem fejben, vagy mi? Ha így van, elmondom, hogy nem, azokat is a "megszólalás" névvel illetem, ennek fényében nyilván azokra is vonatkozik az állításom, miszerint egyik sem értékelhető, értelmes.
Én értem, hogy téged nagyon idegesít a téma, és te sokkal jobban tudod mindenkinél, hogy miért szar a tükörmódszer, meg tényleg biztos elhivatott kiképző vagy, és biztos százával kerültek már hozzád ilyen módon elcseszett tükrös kutyák, és sajnálod őket, deeee.
Kérlek, így is hagyd meg nekem a jogot, hogy ezt a konfliktust egészében egy nevetséges hisztériának tartsam.
(És akkor kéretik nem kiforgatni a szavaimat, senki nem mondta, hogy ne sajnálnám a videón szereplő kutyát és gazdát.)
Velem te hol találkoztál össze fb-n ezzel kapcsolatban? Két ismerősömnél kommentáltam a témát, ha jól emlékszem, meg a saját falamon, de egyik se kapott különösebb nyilvánosságot :)
Amúgy meg értelmesen feltettem egy kérdést, hogy mit nem tartasz ebben értékelhetőnek, de úgy tűnik, nem tudsz rá válaszolni, ami ha undok akarnék lenni, mondhatnám, hogy tulajdonképpen meg is válaszolja a kérdést... :D Na de nem akarok személyeskedésbe belemenni, nem tűnsz hülyének, úgyhogy simán csak nem értem, mit nem értesz, ennyi :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6703985-megis..
Ezt a videót hányszor teszitek még ki????
És igen, a kiképző teljesen fogyatékos, és semmit nem ért hozzá. Ez nem kutyanevelés hanem egy nagy kalap sz**r. Ettől még nem fontos 6 milliózor kitenni.
Ennél azért sokkal durvább dolgok történnek állatokkal, és érdekes, amiatt nincs kardoskodás és feljelentgetés...
Egy pitbull nem ettől fog megtörni, valószínű egy csivavával már problémásabb lenne.
A pitek azért elég lelkis állatok. Ilyennel sokkal jobban lehet őket bántani, mint veréssel, mert a fájdalomküszöbük baromi magas. Az embernek viszont nagyon meg akarnak felelni, ezért viselik rosszul különösen az ilyen kiközösítős balhékat. Az enyém is akkor szokott le a macskázásról (de pedánsan, egy méterre kiugorhat tőle macska, arra se indul el), amikor elkezdtem elzavarni magamtól érte. Teljesen összetört tőle, 2-3 alkalom elég is volt, hogy a macskára úgy reagáljon, hogy elindul, két lépés után megáll, és behúzott füllel néz rám vissza, hogy óbazzeg, ez nem lesz jó. Pedig akkor nem nyomasztottam percekig, csak elzavartam magamtól, és nem hívtam vissza egy ideig. Most már max. a homlokát ráncolja, de esze ágáben nincs elindulni. Ha kiugrana egy az arcába, és mégis menne reflexből, akkor is megállna rászólásra, mert elég mély nyomokat hagyott benne a dolog.
Egy csivava ezt valószínűleg sokkal jobban leszarná, mert ők általában remekül elvannak a saját kis fejükben. Az egy dolog, hogy általában alacsony az ingerküszöbük, és esetleg halálra rémülnének az ilyen bánásmódtól, pláne a kannáktól, de lelkileg nem viselné meg őket annyira.
Amúgy meg ja, történnek durvább dolgok állatokkal, de nem olyanok szokták elkövetni, akik azt híresztelik, hogy ők az erőszakmentes nevelés alfája és omegája, meg a kutyanevelés csúcsai, olyannyira, hogy rajtuk kívül mindenki állatkínzó. És főleg nem horror összegekért szoktak durvább dolgok történni, hanem általában szimpla butaságból meg rosszindulatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!