Berni pásztor, bernáthegyi, husky, német dog- mi a vélemyényetek ezekről a fajtákról, esetleg melyiket választanátok?
A husky valóban kakukktojás a felsoroltak között...
Nekem is huskym van, és én őt rengeteg mindenre megtanítottam...hihetetlenül okosak, nagyon feltudják mérni a környezetüket, és minden egyes apró dolgot a saját hasznukra fordítanak.
Tanítani is szépen lehet őket, csak nagyon makacsak, szóval egy hasonlóan makacs gazdi kell neki :)
de ha megvan az összhang, akkor bármire megtanítható...tapasztalat :)
Köszönöm a válaszokat bár nemtudom mért kell letámadni h "persze csak azt nézem h tetszik e" egyelőre nem lehet még egy kutyám de nyilván utánanéznék jobban a fajtának, ha eljutok odáig hogy vegyek.
Tudom hogy neten utana lehet nezni, meg is tettem de szerettem vna tapasztalatokat hallani..
azért akumi a nagy felvilágosításban megkérdezné, hogy melyik kutya az amelyik szökős? Én úgy tudtam, hogy az szökik amivel nem foglalkoznak eleget. De te most azt írod a husky nem szökős, csak ellóg ha nem mozgatják.
Akkor most szökős a husky vagy sem?
Annyira szökős, amennyire a pitbull agresszív, a beagle meg behívhatatlan.
Van egy jellemző módja annak, ahogy a nem megfelelő tartás-nevelés kijön bizonyos típusú kutyákból, és a huskynál ez általában szökésben nyilvánul meg. Mert neki mehetnékje van, ezt akarja elsősorban kiélni. A beagle-nek vadászhatnékja van; ha nem élheti ki, lerakja az orrát a földre és se kép-se hang, ordíthatsz neki, ahogy akarsz. A pitnek küzdhetnékje van, ha mással nem tud, hát kutyákkal fog, mert emberekkel azért ugye mégse.
Szóval szökős is, meg nem is ;) Benne van a fajtában, de nem kötelező kijönnie belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!