Csótány írtás.... Hívjunk szakembereket vagy oldjuk meg magunk? Csak néhány darabot láttunk. A szakember az mondta hogy a boltokban kapható szerek oda vonzzák azt is ami nem nálunk van.
Az, hogy néhány darabot látsz, nem azt jelenti, nincsenek többen. Szaporodnak ám.
Én lakótelepen élek. 6 havonta zselézik a szakember és nincs bogaram még akkor sem, ha a házban akadna bőven.
A zselénél az a lényeg, minden olyan helyre nyomatni, ami kedvező a csótányoknak.
15.000ft ár ajánlatot kaptam 55nm azt mondta hogy teszle mindenhova szobákba, fürdő, wc konyha... jovoheten hétfőn jönnének. Szerintetek ez egy reális ár?
Párom azt mondta mindegy mennyit kérnek a lényeg hogy tűnjön el.
Rengeteg vállalkozó van. Nézz meg pár árajánlatot. Elsőre az a lényeg, ne sajnálja a gélt elhelyezni a legtöbb helyre. Nekem még a hűtők mögé, a gáztűzhely mögé is nyomott.
Elvileg 6 hónap a zselé hatóideje.
#6 persze hogy kibirjuk maximum 30.000ft amit én rá szánok, párom azt mondta bármennyi lehet csak hatásos legyen...
#7 nekünk gáztűzhelynél voltak ezek az undorító rohadékok... Pedig minden főzés után zsíroldózom az egészet, felseprek, felmosok....
#8 végig kopogtam a lépcsőházat mindenki azt mondta hogy nincs náluk kozoskepviselovel is beszéltem jovoheten jönnek lefújni a lépcsőházat azt mondta elintézi a szövetkezettel. Itt sose volt 4 emeletes...cső törés volt valószínűleg azért jöhettek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!