OFF
Nekem vírust érzekelt a rendszerem ezen az oldalon ( kepkuldes.com ). Ajánlanék egy ibb.co oldalt, ami nem spammel és nem fogja meg a vírusírtó és egyszerűen használható.
Fóbia, ja abból nekem van sok. Mondjuk én meg is ölöm, én még patkányt is vadásztam két hétig. Első pár napban nem tudtam mi csinál lyujat a udvaron, végtelen alagút lehetett mert 30 liter vizet elnyelt.
Aztán hintőport szórtam a lyuk köré abból megtudtam, hogy patkány, már csak arra kellett rájönni, hogy hogyan úszta meg, azt, hogy körberaktam patkányfogóval a lyukat.
Majd egérragasztóba egyik délelőtt beleragadt, már csak le kellett lőni. Nekem van egy Tengerimalacom, nem kockáztathatok minden kártevő veszélyes számára. A legyeket már az udvaron megölöm, esélye sincs, hogy bejöjjön.
Igen, sok mindenre képes a fóbia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!