Tele van hangyával a szobám, hogy irtsam ki őket?
#3. Nekem nem szokásom fürdőszobában enni, még is ott meneteltek a kád szélén, és leggyakrabban a fürdőben jelentek meg nálam.
Kérdező: Én az Isecticide 2000 nevű szert tudom ajánlani, olyan permetező flakonban van, mint az ablakmosó. Én állatpatikában szoktam venni, (mert bolhák ellen is jó) de lehet háztartási vegyiáruk között is megtalálható.
Első sorban azt próbáld megfigyelni, hogy a szoba melyik pontjáról vonulnak a hangyák, ezek általában rések, repedések. Ott fújd be leginkább, de ezzel a szerrel nyugodtan befújhatod az egész talajt a szobában, mert emberre, gerincesekre nem káros. Közvetlenül állatra nem szabad fújni.
Én próbáltam a hangyamérget, de nem vált be, szépen kikerülték. Én befújtam vele a kád peremét, és perceken belül már dobták is fel a kis lábaikat.
#5:
A kérdező nem csak "sokáig" nem akar hangyákat, hanem örökre meg szeretne szabadulni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!