Sok darázs gyűlt az ablak sarkába, irtsam vagy sem? Hasznosak vagy károsak?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy fészket akarnak építeni, nem tudom.
Az ablak sarkában nincsenek valami jó helyen, mert a szúnyogháló egyik alsó sarka nincs rögzítve, ott közlekedik a macska.
De még ha nem is jönnek be, valamiért az maradt meg bennem, hogy a méhecske hasznos, de a darázs irtandó.
Most nem az ökológiai részére vagyok kíváncsi, hogy mi okból van szükség a rovarokra, hanem hogy konkrétan a ház körül tudnak-e bonyodalmat okozni.
Darázsirtó spray van itthon, mert tavaly hatalmas darazsak költöztek a tető alá, azok olyan 4-5 centisek voltak.
Ezek a mostaniak a "hagyományosak".
2019. aug. 12. 17:04
1/5 anonim válasza:
Ha ott jár be a cica, okozhatnak. Összemarhatják, legrosszabb esetben a cica rosszul reagál a csípésre, megfullad.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne macska, akkor hasznosak vagy sem? Kell e irtani?
2019. aug. 12. 17:57
3/5 anonim válasza:
Szerintem az irtandó, meg a nem hasznos nem ugyanaz. Ha nem muszáj nem bántanám, de ha veszélyeztet valakit megvárnám míg hűvösebb, meg sötét lesz, leütném a fészket, a HELYÉT meg rovarirtóval befújnám hogy ne akarjanak visszaköltözni. Így elmennének onnan, mégse kéne elpusztítanom őket.
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit utánaolvastam, nem bírják ezt a meleget, ilyenkor egy csomóban összegyűlnek és hűsölnek.
Odafújtam, elrepültek.
Nincs fészek.
2019. aug. 12. 18:58
5/5 anonim válasza:
Atomot nekik, vagy minimum légyirtót,totál haszontalanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!